Peste 230 de participanţi la Fight Camp Cristian Bolduţ 2024

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 318 views
A+A-
Reset

De trei ani încoace, la fiecare început de an, karateka Cristian Bolduţ conduce un stagiu de pregătire la care participă sute de sportivi din toate colţurile ţării şi chiar
din străinătate.

La ediţia din 2024 au fost 235 de sportivi din România, Germania, Bulgaria şi Belgia, Cristian Bolduţ este multiplu campion mondial, european şi naţional în karate kyokushin, reuşind să se afle în topul acestui sport de mai bine de două decenii.

Continuă să facă performanţă chiar şi în faţa unor sportivi mult mai tineri, dar profesionalismul de care dă dovadă îl menţine în top, chiar şi în prezent, când trăieşte a doua tinereţe.

Și-a înfiinţat propriul club pentru a putea împărtăşi din experienţa acumulată ca sportiv şi cu cei dornici să înveţe tainele acestui sport. Aşa a luat naştere CS Cristian Dojo Zalău.

De trei ani încoace, Cristian Bolduţ organizează în fiecare început de an şi un stagiu de pregătire ce are loc la Sibiu, oraş în care este legitimat ca sportiv, la CS Rokan.

Ediţia din 2024 a avut loc la finele săptămânii trecute şi a adunat la start nu mai puţin de 235 de sportivi din România, Germania, Bulgaria şi Belgia. Fight Camp Cristian Bolduţ şi-a consumat a treia ediţie, o ediţie reuşită la care invitat special a fost Shihan Muzaffer Muzi Bacak, un excepţional tehnician, cu nenumărate rezultate impresionante în cariera lui, după cum l-a descris tocmai Cristian Bolduţ.

Antrenamente cu specific de luptă, foarte multe reprize de sparring şi o atmosferă nemaipomenită, au fost ingredientele unui weekend dedicat pregătirii pentru competiţiile ce vor urma în anul 2024. Mulţumesc tuturor participanţilor, antrenorilor, sportivilor, mulţumiri organizatorului, sensei Dan Tiuca, mulţumiri speciale lui Shihan Muzaffer”, a menţionat Cristian Bolduţ.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!