Responsive Menu
Add more content here...


Peste 200 de liberali vor protesta în faţa Prefecturii Sălaj. Printre ei se numără Radu Căpîlnaşiu şi Septimiu Ţurcaş

by Eduard FARCAS
0 comment 2,3K views
A+A-
Reset

Liderii PNL din toată ţara invită membrii de partid şi toţi susţinătorii dreptei să iasă în stradă împotriva Guvernului PSD. O astfel de manifestare stradală va avea loc şi la poale de Meseş, astăzi, începând cu ora 17.00


Liberalii din întreaga ţară vor ieşi în faţa tuturor prefecturilor din municipiile reşedinţă de judeţ pentru a protesta împotriva Guvernului PSD condus de premierul Mihai Tudopse.

Judeţul Sălaj se aliniază la manifestările publice de astăzi, iar de la ora 17.00 liberalii se vor strânge în faţa sediului PNL, loc unde are cabinetul parlamentar şi PSD-istul Liviu Balint. De la ora 17.15 „înarmaţi” cu pliante şi pancarte, liberalii vor merge în marş pe sectorul sediul PNL – Silvania – Platoul de Marmură şi se vor opri la ora 18.00, în faţa Prefecturii Sălaj, unde îi vor citi la geam, prefectului, mesajul moţiunii de cenzură a PNL.

Sunt aşteptate peste 200 de persoane din toate organizaţiile PNL din judeţ pentru a protesta. Printre liderii politici care se vor afla în mijlocul protestatarilor se numără Radu Căpîlnaşiu, fostul primar al Zalăului şi fost preşedinte al vechiului PNL dar şi Septimiu Ţurcaş, primarul oraşului Şimleu Silvaniei, fost prim-vicepreşedinte al PDL Sălaj.

„Aşteptăm peste 200 de persoane la această manifestare, dar îi invităm păe toţi sălăjenii care nu sunt de acord cu guvernul PSD. La manifestare vine şi Septimiu Ţurcaş şi Radu Căpîlnaşiu. La ora 18.00 vom ajunge în faţa Prefecturii Sălaj unde vom citi mesajul moţiunii de cenzură”, spune Paul Maghiu, purtătorul de cuvânt al PNL Sălaj.

Astfel de proteste împotriva Guvernului PSD au mai avut loc în Zalău, însă niciodată nu a fost realizat de un partid politic. În urmă cu doău săptămâni, peste 50 de sălăjeni au protestat pe platoul de marmură. Cele mai ample proteste au avut loc însă în iarnă, când peste o mie de sălăjeni au protestat timp de cinci zile în urbea de la poalele Meseşului fiind nemulţumiţi de modificările aduse la Legea Justiţiei.

You may also like

Leave a Comment