Responsive Menu
Add more content here...


Perioada de înscriere la Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești s-a prelungit

Perioada de înscriere pentru cele 300 de locuri scoase la concurs la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești a fost prelungită cu două zile, până la data de 16 mai 2024

by Mihai POP
0 comment 208 views
A+A-
Reset

Termenul pentru înscrierea la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești a fost prelungit cu două zile, a comunicat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sălaj.

16 mai este ultima zi în care mai pot fi depuse cererile de înscriere. Acestea trebuie completate de către candidați în mod lizibil, semnate și transmise exclusiv în format electronic la adresa de e-mail: https://isusalaj.ro/…/Erata-la-Anunt-admitere-Boldesti.. sau la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum” Sălaj, bulevardul Mihai Viteazu, nr. 57, municipiul Zalău, telefon 0260-611212, interior 27113.

Odată cu prelungirea termenului de înaintare a cererii de înscriere, s-a modificat și perioada de depunere a dosarelor de recrutare, noua dată-limită fiind 24 mai 2024.

300 de locuri sunt puse la dispoziția tinerilor care își doresc să urmeze cursurile acestei școli, în sesiunea aprilie – iulie 2024. 275 dintre acestea sunt de subofițer de pompieri și protecție civilă, iar 25 de subofițer administrativ.

Detalii despre condițiile de înscriere, locul depunerii dosarelor și criteriile ce trebuie respectate găsiți și pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne: https://www.mai.gov.ro/…/Dispozitia-nr.-II-11915-din-14 sau pe site-ul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență https://www.mai.gov.ro/…/Dispozitia-nr.-II-11915-din-14 , pot consulta anunțul postat pe site-ul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență: https://www.mai.gov.ro/…/Dispozitia-nr.-II-11915-din-14

You may also like

Leave a Comment