Responsive Menu
Add more content here...


Perioadă de foc pentru republicanii de la Atletic Zalău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 21 views
A+A-
Reset

În doar o săptămână, gruparea zălăuană a susţinut trei jocuri oficiale. Dacă juniorii A au doar o victorie, juniorii B stau ceva mai bine şi în cele trei etape au acumulat patru puncte


Campionatul Naţional de juniori republicani a început într-un ritm alert, iar într-o săptămână au fost deja programate trei etape.

CS Atletic Zalău a avut parte de un debut bun de sezon, cu ambele grupe. Astfel, în prima etapă, juniorii A au reuşit o victorie cu Luceafărul Oradea, în timp ce juniorii B au remizat în faţa bihorenilor.

Miercurea trecută, gruparea pregătită de Claudiu Cornaci s-a recunosct învinsă, la limită, în deplasarea de la Viitorul Cluj, dar în schimb, juniorii B antrenaţi de Marius Muntean au reuşit un succes important şi s-au impus cu 1 – 0, unicul gol fiind marcat de Andrei Ştirb.

Duminică, CS Atletic Zalău a jucat din nou pe teren propriu, în cadrul etapei a III-a. Adversară a fost LPS Cluj, o formaţie mult mai solidă, care a fost superioară ambelor grupe de la Atletic.

La juniori A, gruparea clujeană a câştigat cu 2 – 0, în timp ce la juniori B, victoria celor de la LPS Cluj a fost şi mai categorică. Oaspeţii s-au impus cu 4 – 0, după ce la pauză, au condus cu 2 – 0, dar în partea secundă şi-au “dublat” avantajul profitând de greşelile din defensiva adversă.

După trei runde, CS Atletic Zalău ocupă doar locul 6 la juniori A, cu 3 puncte acumulate, în timp ce juniorii B stau ceva mai bine şi au 4 puncte, fiind pe locul 4. Perioada încărcată continuă pentru Atletic Zalău, care şi în această săptămână va disputa două jocuri. Miercuri după-amiază, juniorii republicani se deplasează la Baia Mare pentru jocurile cu Minaur,  urmând ca duminică, Atletic să joace în etapa a V-a pe teren propriu cu CSS 2 Baia Mare.

“În deplasarea de la Viitorul Cluj am făcut un meci foarte bun, dar din păcate nu am repetat evoluţia bună şi la partida de duminică, de pe teren propriu. Sunt copii şi oscilează în evoluţie. Încă nu avem un lot atât de numeric şi de valoros şi este  greu să facem faţă unui astfel de program, cu meciuri din trei în trei zile”, a spus antrenorul juniorilor B, Marius Muntean.

După trei etape, lider la juniori A este Viitorul Cluj cu 7 puncte, în timp ce clasamentul la juniori B este LPS Satu Mare, care are maxim de puncte.


Etapa a IV-a se dispută azi, ora 16.00 (juniorii A) şi ora 18.00 (juniorii B):

Minaur Baia Mare – Atletic Zalău

CSS 2 Baia Mare – LPS Satu Mare

LPS Cluj – Luceafărul Oradea

Viitorul Cluj stă


 

You may also like

Leave a Comment