Perioadă aglomerată pentru SCM Zalău. Fotbaliştii vor avea 10 amicale!

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 436 views
A+A-
Reset

După reunirea lotului, elevii lui Cristian Lupuţ se vor pregăti pe plan local timp de aproximativ două săptămâni, după care – la începutul lunii viitoare – vor pleca în cantonament. În această perioadă, zălăuanii vor întâlni 10 adversare din ţară şi străinătate

Fotbaliştii de la SCM Zalău au revenit la antrenamente, acolo unde vor trage tare în perioada următoare pentru a fi într-o formă maximă în momentul reluării campionatului.

După reunire, pentru SCM Zalău urmează o perioadă mai aglomerată, cu nu mai puţin de 10 meciuri amicale, dar şi un stagiu de pregătire centralizat la Arad.

La începutul lunii februarie va pleca SCM Zalău în cantonament. Până la plecare, însă, zălăuanii vor disputa şi trei jocuri amicale.

Primul va avea loc în data de 24 ianuarie, cu Unirea Dej, după care la trei zile distanţă, SCM se va duela cu Olimpia Satu Mare. În 31 ianuarie va avea loc şi un duel cu ACS Mediaş 2022.

Clubul va anunţa din timp locul şi data exactă de desfăşurare a partidelor.

Pe perioada cantomentului, SCM Zalău va susţine amicale cu ACS Dumbrăviţa, Progresul Pecica, Szeged şi Bekecsaba, iar după revenirea din cantonament, zălăuanii vor mai înfrunta FC Bihor, Unirea Ungheni şi Unirea Alba Iulia.

“Am programat nouă, zece meciuri amicale. Sunt foarte importante. Am filosofia mea de pregătire în care trebuie să includ foarte multe jocuri. După care urmează într-adevăr trei etape pe care trebuie să le câştigăm şi pe urmă vor veni jocurile din play-off, iar obiectivul meu şi al jucătorilor este să rămânem pe locul 1 până la final”.

Cristian Lupuţ – antrenor SCM Zalău

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean, care săptămâna viitoare va apărea joi, 25 ianuarie.

You may also like

Leave a Comment