Connect with us

Social

Pericol pe șoselele județului Sălaj. Șoferi prinși drogați la volan

Deja ne-am obișnuit. Doi tineri, unul din localitatea Cuzăplac și celălalt din municipiul Satu Mare, cu vârste cuprinse între 24 respectiv 33 de ani, s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși drogați la volan în acest weekend, pe străzile din Sălaj


Potrivit IPJ Sălaj, vineri, 17 noiembrie a.c., la ora 13.00, pe strada Industriilor din municipiul Zalău, polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic pentru control un autoturism, condus de un tânăr de 24 de ani, din municipiul Satu Mare.

De asemenea, duminică, 19 noiembrie a.c., la ora 12.23, pe D.N. 1 G, în localitatea Cuzăplac, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic un localnic de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism.

În urma testării acestora cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoanele fiind conduse la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În ambele cazuri, polițiștii rutieri au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social