Responsive Menu
Add more content here...


Percheziţii la traficanţi de ţigări

by Eduard FARCAS
0 comment 1.3K views
A+A-
Reset

În urma descinderilor au fost confiscate 431 de pachete a căror valoare se ridică la suma de 5.000 de lei


Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Vișeu de Sus – ITPF Sighetu Marmaţiei au efectuat la finele săptămânii, în baza unor mandate emise de către Judecătoria Dragomirești, percheziţii la două imobile de pe raza localității Vișeu de Sus, jud. Maramureş, la persoane despre care existau date că dețin țigări de contrabandă.

În urma percheziţiilor efectuate, polițiștii de frontieră au descoperit în cele două imobile, unde locuiau P. Ștefan, în vârstă de 41 de ani și S. Mariana de 34 de ani, cantitatea de 431 pachete ţigări, marca Marble, de provenienţă ucraineană, conform colegilor de la Someşeanul.ro.

Ţigările, în valoare de peste 5.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Vamal al României.

În continuare se desfăşoară activităţi specifice sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomirești, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Tot în acest final de săptămână, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş, în urma cărora au descoperit,  în apropierea frontierei de stat, cantitatea de 2.250 pachete cu ţigări, de diferite mărci, de provenienţă  ucraineană.

Ţigările, în valoare de 26.300 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se efectuează cercetări în vederea identificării şi reţinerii tuturor persoanelor implicate.

Printre destinaţiile unde trebuiau să ajunge aceste ţigări se numără şi judeţul Sălaj.

You may also like

Leave a Comment