Responsive Menu
Add more content here...


Percheziții domiciliare la două tinere din municipiul Zalău, într-un dosar penal de tâlhărie calificată

La ce să ne mai așteptăm în ziua de azi! Un bărbat de 58 de ani din localitatea Crișeni a tras o sperietură bună, când, în miez de noapte două tinere au intrat în locuința sa, l-au pulverizat în ochi cu spray lacrimogen și i-au furat bani și un telefon mobil, după care s-au făcut nevăzute

by Mihai POP
0 comment 733 views
A+A-
Reset

La data de 1 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au efectuat două percheziții domiciliare, în municipiul Zalău, la locuințele a două tinere, de 21 și 22 de ani, cercetate penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Acestea sunt bănuite de polițiștii de investigații criminale că, la aceeași dată, în jurul orei 02.05, în timp ce se aflau în locuința unui bărbat de 58 de ani, din localitatea Crișeni, i-ar fi pulverizat acestuia spray lacrimogen în ochi și i-ar fi sustras 100 de lei și un telefon mobil, ulterior părăsind locuința.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, polițiștii au descoprit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, telefonul mobil sustras.

Astfel, în urma administrării probatoriului, față de cele două tinere, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au dispus reținere, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Marți, 2 iulie a.c., acestea vor fi prezentate unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea documentării întregii activități infracționale a celor două tinere.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Imagine cu rol ilustrativ

You may also like

Leave a Comment