Responsive Menu
Add more content here...


Pentru prima dată în istorie, boxul oferă cel mai bun sportiv de la CSM Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 50 views
A+A-
Reset

Performanţele pugilistei Margareta Hidigan au propulsat-o pe sportiva din Şimleu Silvaniei în topul clasamentului de final de an de la Clubul Sportiv Municipal Zalău. De altfel, topul din acest an este completat doar de sportivi de la secţia de box


Fără doar şi poate, secţia de box de la CSM Zalău este cea mai prolifică a clubului în anul 2020.

Chiar dacă a fost un an diferit, un an ciudat, aş putea spune, pentru secţia de box de la CSM va rămâne anul în care pugiliştii au dominat topul de final de an al celor mai buni sportivi din club.

De fapt, pentru prima dată în istoria CSM Zalău, cel mai bun sportiv provine de la secţia de box, după ce în ultimul deceniu, prima poziţie din acest clasament îi era rezervat atletei Paula Todoran. Şi anul acesta, pe locul 1 se află tot o sportivă, este vorba despre, bineînţeles, Margareta Hidigan.

Antrenată de Adrian Popuţea, sportiva din Şimleu Silvaniei a avut un an extraordinar, în care s-a încununat campioană naţională şi, totodată, a participat pentru prima dată la un Campionat European, alături de lotul României. 

Tot în acest an a cucerit şi medalia de bronz la Cupa României, toate acestea fiind reuşite la categoria de vârstă juniori.

Astfel, cu asemenea rezultate, nu avea cum să fie altcineva în topul celor mai buni sportivi de la CSM Zalău, un top care în acest an este alcătuit exclusiv din sportivi de la secţia de box.

Recent, Răzvan Cristea s-a încununat şi el campion naţional, dar la categoria de vârstă cadeţi. A fost un rezultat excepţional care i-a adus puncte importante în economia clasamentului, fapt pentru care s-a clasat pe locul 2.

Podiumul celor mai buni sportivi de la CSM Zalău este completat de o pugilistă cu un potenţial imens şi care până la vârsta de 14 ani  reuşit nişte performanţe senzaţionale. 

Vorbim despre Diana Tănăsescu, pugilistă care în acest an a devenit campioană naţională, a câştigat Cupa României şi a câştigat şi Cupa Bihorului, o competiţie internaţională. 

Toate aceste rezultate au fost reuşite la categoria de vârstă cadeţi, fapt pentru care a punctat ceva mai puţin, însă suficient de mult cât să ocupe locul 3 în acest clasament.

Festivitatea de premiere a avut loc în cadrul galei de la Cupa Meseş, competiţie ce a avut loc la finalul acestei săptămâni, în Sala Sporturilor din Zalău.

Totodată, în cursul acestei săptămâni, pugiliştii Margareta Hidigan, Răzvan Cristea şi Diana Tănăsescu au fost premiaţi şi de DJST Sălaj, cei trei regăsindu-se şi în topul judeţean al celor mai buni sportivi. Higidan a fost pe locul 1, în timp ce Tănăsescu şi Cristea au împărţit locul 2 cu luptătoarea Casiana Tişea.

You may also like

Leave a Comment