Responsive Menu
Add more content here...


Pentru al doilea sezon la rând, FK Kraszna a devenit campioana Sălajului la juniori A1

Formaţia antrenată de Florin Morar a dominat autoritar campionatul de juniori din Liga a IV-a, pe care l-a încheiat cu victorii pe linie. Acum, echipa din Crasna se pregăteşte să joace în primul tur eliminatoriu organizat de FRF, unde va întâlni duminică, în deplasare pe CAO Oradea

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 841 views
A+A-
Reset

După ce ani la rând, CS Barcău Nuşfalău a dominat Liga a IV-a de juniori, a venit rândul celor de la FK Kraszna să se afirme în competiţie.

Primul titlu de campioană s-a obţinut în sezoul trecut, când formaţia antrenată de Florin Morar a reuşit să treacă de AFC Căpleni în primul tur eliminatoriu. Campioana Sălajului a fost aproape să treacă şi de următoarea fază, însă a pierdut dramatic, la lovituri de departajare cu Crişul Aleşd.

FK Kraszna a rămas tot o echipă puternică şi în sezonul 2023 – 2024, la finalul căruia, gruparea din Crasna a cucerit al doilea titlu de campioană.

FK Kraszna a jucat şi în acest sezon în Liga a IV-a de juniori pentru Inter Cizer şi a reuşit să termine campionatul cu victorii pe linie.

Trupa lui Florin Morar are la final de sezon un golaveraj impersionant, reuşind să înscrie nu mai puţin de 211 goluri, faţă de 7 primite.

Deşi era campioană matematic cu patru etape înaintea finalului de sezon, FK Kraszna şi-a continuat recitalul, iar în ultima etapă a reuşit să învingă chiar la scor, cu 11 – 0 pe CS Barcău Nuşfalău, formaţie care a câştigat titlul în 2022.

”Când am ajuns la FK Kraszna, dacă cineva ar fi spus că vom câștiga două campionate în tot atîtea sezoane, cu o echipă nou înființată, aș fi spus că este nebun. În niciun caz nu am crezut asta dar cu fiecare joc cîștigat am dobândit încredere. Am dominat acest campionat în totalitate iar acum este perioada noastră. Acest sezon a fost incredibil. Care este secretul? Nu există nici un secret decât multă muncă și sprijin din partea clubului. Am văzut la acest club această etică a muncii, toată lumea își face treaba și fiecare grupă muncește foarte bine la antrenamente. Este atât de important! Acesta este adevărul și realitatea. Acest titlu este al băieților în totalitate! Doar cine lucrează cu adolescenți știe cât este de greu să-I atragi către sport cînd sunt atâtea tentații, să-I aduci la antrenamente, să-I faci să se mobilizeze. Am crescut împreună iar după rezultatele de anul trecut câțiva băieți de valoare au crezut în proiectul nostru și au venit alături de noi, astfel că în acest moment avem un lot competitiv capabil să facă rezultate frumoase la nivel național. Pentru mine proiectul FK Kraszna se încheie aici, mulțumesc președintelui Rudi Stanciu pentru încredere și băieților pentru implicare. Împreună am reușit lucruri memorabile de care ne vom aminti cu plăcere toată viața!”, a spus Florin Morar pentru pagina oficială a clubului FK Kraszna.

Pentru FK Kraszna urmează acum meciul din primul tur eliminatoriu, urmând să întâlnească duminică, în deplasare pe CAO Oradea, campioana judeţului Bihor.

Meciurile din fazele eliminatorii vor fi ultimele pentru juniorii A1 de la FK Kraszna, club care din sezonul viitor se va axa doar pe juniori până în 15 ani, în timp ce juniorii mai mari vor fi direcţionaţi spre SCM Zalău.

”Ne dorim ca aceasta poveste să nu se încheie brusc, deci mergem duminică cu încredere la Oradea la jocul de baraj cu CAO Oradea, o echipă cu o istorie bogată în fotbalul nostru. Suntem încrezători că putem face în acest an o figură frumoasă în jocurile următoare”, transmit cei de la FK Kraszna.

 

You may also like

Leave a Comment