Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Pe stadionul de la Jibou, peste 500 de oameni au rezonat la unison cu Naționala de fotbal a României!

Meciul de fotbal din optimi, între selecționata României și cea a Olandei a unit la Jibou, oameni, suflete, idealuri și patriotism

by Tiberius NICODA
0 comment 532 views
A+A-
Reset

Înaintea meciului Naționalei de fotbal a României cu reprezentativa Olandei, Primăria Jibou, prin glasul viceprimarului  Vlad Pașcalău, a transmis jibouanilor și nu numai următorul mesaj-invitație la stadionul de la Jibou.

Anume, ca Marți, 2 iulie, jibouanii să se adune, inimă lângâ inimă, toți în galben, la stadion să strige, să cânte, să aplaude și să se bucure pentru căpitanul Nicușor Stanciu și băieții din generația de suflet.

Primăria Jibou a invitat și organizat vizionarea meciului dintre România și Olanda, în optimile Euro 2024, pe stadionul din Jibou unde a fost amplasat un ecran TV de mari dimensiuni. A fost un meci pentru istorie la stadion.

A fost o atmosferă de sărbătoare pe stadionul din Jibou, unde  peste 500 de jibouani au susținut echipa națională de fotbal în optimile Campionatului European.

Suntem mândri de naționala de fotbal a României! Le mulțumim pentru că ne-au reprezentat cu cinste la –Euro2024. Mergem înainte, cu fruntea sus, cu generația de suflet a României care ne-a reaprins speranța, ne-a unit și ne-a făcut să vibrăm la unison pentru un vis comun” a spus într-o postare a sa viceprimarul Jiboului, Vlad Pașcalău.

You may also like

Leave a Comment