Pauză în Divizia A1. SCM Zalău, pe locul 7 la finalul turului

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 75 views
A+A-
Reset

Obiectivul celor de la SCM Zalău este calificarea în play-off-ul Diviziei A1, acolo unde ajung primele 8 clasate. După turul de campionat, echipa pregătită de Rainer Vassiljev se află în obiectiv, chiar dacă în prima parte a sezonului s-a confruntat cu probleme de lot cauzate de accidentări. Au fost probleme cu Oleksandr Buzduhan şi Alexandru Ionescu, doi dintre cei mai buni jucători ai echipei, iar lipsa lor s-a simţit în unele partide.

Chiar şi aşa, după turul de campionat, SCM Zalău se află pe locul 7, fiind la egalitate de puncte cu CSM Constanţa, echipa de pe locul 8. Menţionăm faptul că zălăuanii au şi un joc mai mult disputat decât echipa de la malul Mării Negre.

Jocurile dinainte de Crăciun au fost ultimele din turul de campionat. Divizia A1 a intrat într-o mică pauză.

Campionatul primei ligi de volei masculin se va relua la jumătatea lunii ianuarie. După turul de campionat, liderul campionatului este Corona Braşov, urmat de Arcada Galaţi şi Dinamo Bucureşti.

În prima etapă din retur, SCM Zalău va înfrunta multipla campioană a României, Arcada Galaţi, într-un meci ce va avea loc la Sala Sporturilor din Zalău.

You may also like

Leave a Comment