Responsive Menu
Add more content here...


Patru tineri salvatori în practică la ISU Sălaj

Prima zi a unui nou stagiu de practică la I.S.U. “Porolissum” Sălaj pentru cei patru studenți ai Facultății de Pompieri, din cadrul Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București

by Mihai POP
0 comment 1,5K views
A+A-
Reset

Practica înaintea debutului în orice profesie este vitală și constituie un bun prilej de a învăța tainele meseriei de la cei mai buni.

Patru studenți ai Facultății de pompieri au început de luni un stagiu de practică în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum” al județului Sălaj.

Cei patru tineri s-au acomodat rapid în familia salvatorilor sălăjeni, iar cu ajutorul tutorilor profesionali și sub îndrumarea acestora, ei își vor fundamenta pregătirea de specialitate prin îmbinarea cunoștințelor teoretice cu aspectele practice.

Practica este o disciplină obligatorie, care urmăreşte consolidarea elementelor de competenţă: cunoştințe, deprinderi şi aptitudini.

Începând de luni, Buboi Vlad-Ionuț, Creț Andrei Ionuț, Bretea Alin și Rucăreanu Diego, își vor desfășura stagiul de practică la Detașamentul de Pompieri Zalău și Secția de pompieri Șimleu Silvaniei.

You may also like

Leave a Comment