Responsive Menu
Add more content here...


Patru tineri din Zalău au fost condamnați la închisoare cu executare pentru trafic de droguri

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depus în penitenciar patru persoane din Zalău, pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei

by Mihai POP
0 comment 1.2K views
A+A-
Reset

Vineri, 24 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat și reținut un bărbat de 30 de ani și un tânăr de 24 de ani, ambii din municipiul Zalău,  condamnați la închisoare.

Tribunalul Sălaj a emis pe numele acestora câte un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnați la 2 ani și 4 luni, respectiv un an și 6 luni de închisoare, în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

De asemenea, vineri, 24 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au identificat doi tineri de 24 și 20 de ani, ambii din municipiul Zalău, pe numele cărora Tribunalul Sălaj a emis câte un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Tânărul de 24 de ani a fost condamnat la 3 ani și 6 luni închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunilor de deținere de droguri de risc și mare risc și răzbunare pentru ajutorul dat justiției, iar cel de 20 de ani a fost condamnat la 4 ani și 2 luni de închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri și răzbunare pentru ajutorul dat justiției.

Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, urmând a fi transferați la penitenciar, în vederea executării pedepsei la care au fost condamnați.

You may also like

Leave a Comment