Responsive Menu
Add more content here...


Patru sportivi reprezintă Sălajul la Cupa României la box

În perioada 13 - 19 mai, la Brăila are loc Cupa României la tineret şi seniori U22. CSM Zalău va participa cu trei sportivi, în timp ce SCM Zalău va avea un reprezentant

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 499 views
A+A-
Reset

Municipiul Brăila va fi gazda Cupei României la box, la categoria de vârstă tineret şi seniori U22. Competiţia se va desfăşura în perioada 13 – 19 mai şi va aduna la start cei mai buni pugilişti din ţară la aceste două categorii de vârstă.

Vor fi prezenţi şi pugilişti din judeţul Sălaj, trei de la CSM Zalău şi unul de la SCM Zalău. Singurul reprezentant al clubului Sport Club Municipal Zalău va fi Teodor Oros, la categoria 63,5 kg. Elevul lui Virgil Meleg speră să se întoarcă acasă cu o medalie.

CSM Zalău avea trei participanţi. Este vorba despre Rareş Grama, tineret, categoria 75 kg. Promiţătorul pugilist are 20 de victorii din 25 de meciuri susţinute şi speră la o medalie şi la Cupa României.

Mihai Pop (86 kg, tineret) şi David Chiş (67 kg, seniori U22) sunt ceilalţi doi pugilişti de la CSM Zalău care vor participa la competiţia de la Brăila.

“La tineret, ambii sportivi sunt în primul an, dar în 2025 ne dorim titlu naţional cu amândoi. Cu David Chiş ne dorim cât mai multe meciuri, deoarece pe 14 iunie va debuta la profesionişti, în Perugia, Italia, meci de 6 reprize”, spune Adrian Popuţea.

You may also like

Leave a Comment