Responsive Menu
Add more content here...


Patru procurori sălăjeni au fost înaintaţi în grad, după ce au fost admişi la un concurs organizat de CSM

by Mihai POP
0 comment 58 views
A+A-
Reset

Consiliul Superior al Magistraturii a organizat un concurs de promovare pe loc a procurorilor în funcţii de execuţie la data de 20 octombrie la Bucureşti. La acest concurs s-au înscris 6 procurori din Sălaj: 5 procurori de la PT Sălaj şi un procuror de la PJ Şimleu


Doar patru procurori au obţinut un grad superior, iar doi procurori de la PT Sălaj nu au reuşit la acest concurs şi vor rămâne cu gradul de procuror Parchet Tribunal.

Şeful celui mai mare parchet din Sălaj, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, Bogdan Chiş a obţinut nota finală 9,55 (9,60 la teoretic, 9,50 la practic) a doua cea mai mare notă din cei peste 160 de candidaţi.

Astfel, procurorul Bogdan Chiş a trecut de la gradul de procuror Parchet Curte de Apel la gradul de procuror Parchet Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Procurorul Flonta Sorin şi procurorul Dohan Oana – ambii procurori la PT Sălaj au obţinut în urma acestui concurs gradul de procuror Parchet Curte de Apel. Procurorul Matei Ligia de la PT Şimleu a obţinut gradul de procuror Parchet Tribunal.

La data de 15 decembrie CSM va organiza un alt concurs de promovare pe loc, de data aceasta pentru judecători.

You may also like

Leave a Comment