Responsive Menu
Add more content here...


Patru pompieri sălăjeni în misiune de sprijin în Franța

by Mihai POP
0 comment 42 views
A+A-
Reset

Al doilea contingent de militari specializat în stingerea incendiilor de pădure a plecat duminică dimineaţă spre Franţa pentru a-i înlocui pe pompierii români pre-poziţionaţi pe teritoriul acestei ţări.  Este vorba despre 40 de salvatori printre care patru pompieri sălăjeni vor participa la misiuni de sprijin al comunităţilor şi autorităţilor locale în cazul producerii situaţiilor care pot pune în pericol viaţa şi bunurile acestora


În cadrul cooperării internaționale în situații de urgență, pompierii români îi sprijină și în acest an pe colegii francezi, prin desfășurarea unei misiuni cu un modul național specializat de stins incendii de pădure la un program de pre-poziționare, în vederea consolidării rezilienței autorităților franceze în gestionarea acestui tip de risc, pe perioada de vară a anului 2023.

Un alt contingent de militari, specializat în stingerea incendiilor de pădure, a ajuns în Franța pentru a-i înlocui pe colegii pre-poziționați pe teritoriul acestei țări.

Printre pompierii salvatori care încadrează tehnica de intervenție pentru executarea misiunilor de sprijin a comunităților și autorităților locale în cazul producerii situațiilor care pot pune în pericol viața și bunurile acestora, se numără și plt. adj. Ghiuruțan Gabriel Marian, plt. maj. Păușan Alin, plt. adj. Groza Daniel Ioan și plt.adj. Rad Cosmin Radu.

You may also like

Leave a Comment