Responsive Menu
Add more content here...


Patru pescari români au fost depistaţi în timp ce pescuiau ilegal în apele teritoriale sârbe ale Dunării

by Mihai POP
0 comment 37 views
A+A-
Reset

Cei patru români au fost prinşi de către poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II din judeţul Mehedinţi


La sfârşitul săptămânii trecute, nu mai puţin de patru pescari au fost reţinuţi de către poliţiştii de frontieră, după ce oamenii legii i-au depistat pe aceştia pescuind ilegal în apele teritoriale sârbe ale Dunării.

Primii doi au fost depistaţi de către poliţişii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II – I.T.P.F. Timişoara, pe direcţia kilometrului fluvial 863. Cei doi pescari se aflau într-o barcă, pescuind în zona interzisă şi au fost imediat reţinuţi de poliţişti şi conduşi la secţie.

După doar câteva ore, în acelaşi loc, alţi doi pescari au fost depistaţi pescuind ilegal. În plus, aceştia aveau capturat şi 20 kg de peşte din specia somn, care a fost confiscată de poliţişti şi predată unei societăţi comerciale de profil.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că cei patru pescari erau din judeţele Mehedinţi şi Gorj şi au vârste cuprinse între 39 şi 49 de ani.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat şi braconaj piscicol, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Sursa: igj.ro

You may also like

Leave a Comment