Responsive Menu
Add more content here...


Patru filme în PREMIERĂ, astăzi, la Cinema Scala

A început weekend-ul și ești liber să mergi cu prieteni sau familia la cinema, sau de ce nu să mănânci popcorn în fața televizorului că tot se anunță o vreme numai bună de stat în casă

by Mihai POP
0 comment 155 views
A+A-
Reset

Cum vremea nu este de partea noastră în acest sfârșit de săptămână, avem nevoie de un scaun comod, o pungă mare de popcorn și un film pe măsură.

Început de weekend cu filme în #premieră la C I N E M A  S C A L A

Lassie – o nouă aventură, de la ora 16.00

A sosit vacanța de vară, iar Flo nu vrea să și-o petrecă departe de cățelușa sa Lassie. În loc să meargă cu părinții în Canare, Flo și prietena sa patrupedă merg cu Gerhard, un prieten de familie, la ferma mătușei Cosima din Tirolul de Sud. Acolo mai locuiesc Kleo și Henri, copiii adoptivi ai mătușei, împreună cu Pippa, o cățelușă din rasa Jack Russell Terrier. Când Flo, Kleo și Henri află de dispariția mai multor câini din sat, cei trei își fac griji că le-ar putea pierde pe Lassie și Pippa. Curând niște hoți sparg casa mătușei Cosima și o fură pe Pippa. Cei trei prieteni și Lassie pornesc să caute hoții și să o salveze pe Pippa.

Micuța Ping și dragonul, de la ora 18.00

În China antică, dragonii au fost cândva prietenii oamenilor, dar lăcomia noastră a pus capăt alianței lor, iar aceste creaturi magice au fost vânate. Ani mai târziu, într-o fortăreață îndepărtată, o tânără sclavă, Ping, leagă o prietenie puțin probabilă.

Nasty, de la ora 19.55

1972 a fost un an esențial pentru Ilie Năstase: a câștigat primul său US Open și a ajuns în finala Cupei Davis și a Wimbledonului, devenind primul jucător din istorie clasat în fruntea clasamentului ATP. Prin imagini de arhivă fascinante și interviuri exclusive cu nume mari din lumea sportivă, documentarul explorează personalitatea sa complexă, momentele de glorie, controversele care i-au marcat cariera și impactul avut asupra tenisului. Fermecător și generos, dar în egală măsură provocator și excentric, Mr. Nice’n’Nasty a scurtcircuitat standardele rigide după care funcționa sportul alb în anii ’70, devenind primul său rockstar autentic.

Abigail, de la ora 20.05

După ce răpesc o micuță balerină, fiică a unui temut personaj din lumea interlopă, infractorii se retrag într-un conac izolat fără să-și dea seama că s-au închis acolo cu o fetiță care este orice, numai normală nu.

Programul complet poate fi consultat pe site-ul www.cinemascala.ro✨

You may also like

Leave a Comment