Responsive Menu
Add more content here...


Patrik Bolduţ uimeşte din nou. Puştiul minune al tenisului sălăjean, pe locul 2 la Selecţia Naţională U12

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 17 views
A+A-
Reset

Tenismanul sălăjean a reuşit să se claseze pe locul secund la Selecţia Naţională, acolo unde au participat cei mai buni 16 jucători din ţară la această categorie de vârstă. Patrik a fost învins doar de Andrei Radu la acest turneu. Este cel mai bun rezultat al lui sportiv sălăjean la selecţie. Totodată, şi al antrenorului Sergiu Carp, cel care mai avea în palmares un loc 3 obţinut cu Iris Kiraly


Înainte de Sărbătorile Pascale, la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti, a avut loc Selecţia Naţională U 12. Cei mai buni 16 jucători din ţară de la această categorie de vârstă s-au întâlnit şi s-au duelat. Cei 16 jucători prezenţi au fost împărţiţi în patru grupe a câte patru fiecare. La această selecţie a fost prezent şi Patrik Bolduţ, unul dintre cei mai valoroşi tenismeni ai României la această categorie de vârstă.

Puştiul pregătit de Sergiu Carp are peste 30 de turnee câştigate până la această vârstă. Dintre care, Circuite Naţionale şi chiar Tennis Europe, unul în Ungaria şi altul, în urmă cu aproximativ o lună, în Turcia, ambele câştigate în proba de dublu.

Revenind la Selecţia Naţională de la Bucureşti, Patrik Bolduţ a făcut parte din Grupa C, alături de Karlo Piticaru, Albert Pipie şi Radu Marinaş. Puştiul de la ACS Sergiu Carp Tennis Club a reuşit trei victorii din tot atâtea posibile şi a avansat, alături de ceilalţi trei câştigători din celelalte grupe într-un “final four”, unde s-a jucat din nou fiecare cu fiecare.

Alături de Andrei Radu, Darius Dorin şi partenerul său de dublu, David Cercel, Patrik Bolduţ a luptat pentru locul 1.

Sălăjeanul a câştigat disputele cu Cercel şi Dorin. Pe primul l-a învins în două seturi, în timp ce de Darius Dorin a trecut în trei seturi.

Disputa pentru locul 1 la Selecţia Naţională U 12 s-a dat între Patrik Bolduţ şi Andrei Radu, meciul fiind câştigat de cel din urmă.

Experienţa de la această Selecţie a fost una benefică pentru Patrik, care va avea doar de câştigat, în vederea participării la următoarele turnee. Este cea mai bună clasare la o selecţie naţională pentru un tenisman din Zalău. Totodată, este şi cel mai important rezultat obţinut de antrenorul Sergiu Carp, cel care mai avea un loc 3, obţinut de Iris Kiraly.

Pentru Patrik urmează acum un nou turneu Tennis Europe, la Bucureşti. Turneul debutează în acest weekend.

You may also like

Leave a Comment