Patrik Bolduţ, medaliat la Circuitul Naţional – Trofeul Marin Badin

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 83 views
A+A-
Reset

Sportivul pregătit de Sergiu Carp a ajuns până în semifinalele competiţiei desfăşurate în Bucureşti, obţinând astfel medalia de bronz


Patrik Bolduţ se află în topul celor mai buni tenismeni din ţară la categoria de vârstă 14 ani. Sportivul legitimat la ACS Sergiu Carp Tennis Club Zalău a avut o prestaţie foarte bună la Selecţia Naţională U13 şi recent s-a descurcat bine şi la Circuitul Naţional – Trofeul Marin Badin de la Bucureşti.

Competiţia a fost organizată de CS Dinamo Bucureşti, sub egida Federaţiei Române de Tenis. Unii dintre cei mai buni tenismeni din ţară au fost prezenţi la această competiţie, astfel că nivelul a fost unul ridicat, dar aşteptările erau mari pentru Patrik Bolduţ.

Sălăjeanul a trecut fără emoţii de primul tur, după ce a eliminat în două seturi un sportiv de la CSS 2 Bucureşti. A urmat o victorie şi mai clară, 6 – 0, 6 – 0 cu un sportiv de la CS Dinamo Bucureşti care i-a asigurat prezenţa în sferturile de finală.

În această fază a competiţiei a trecut de un sportiv venit din calificări, iar în semifinale a dat peste Tudor Preda de la Steaua Bucureşti, favoritul numărul 3 al competiţiei. Stelistul a fost mai exact în execuţii şi a reuşit să se impună cu 7 – 5, 7 – 5, ulterior câştigând şi finala Circuitului Naţional din Bucureşti.

Pentru Patrik Bolduţ a fost medalie de bronz la această competiţie, dar şi puncte importante obţinute în clasamentul FRT.

You may also like

Leave a Comment