Responsive Menu
Add more content here...


Patrik Bolduţ câştigă un turneu la Cluj-Napoca

Puştiul demonstrează încă o dată că la turneele zonale poate să se impună fără probleme, adjudecându-şi un nou trofeu la Cupa Aceline de la Cluj-Napoca

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 18 views
A+A-
Reset

Patrik Bolduţ a fost cap de serie numărul 1 la Cupa Aceline de la Cluj-Napoca. Competiţia desfăşurată la finele săptămânii trecute, sub egida Federaţiei Române de Tenis, a avut loc la trei categorii de vârstă, 12, 14, respectiv 16 ani, fete şi băieţi.

Puştiul legitimat la ACS Sergiu Carp Tennis Club şi SCM Zalău s-a aflat la startul categoriei 14 ani, fiind principalul favorit. A avut tur liber în prima manşă, iar de adversarul din sferturile de finală a trecut fără probleme, în două seturi, scor 6 – 1, 6 – 1. În semifinale s-a impus şi mai categoric, 6 – 0, 6 – 0 în faţa unui sportiv de la clubul organizator.

În marea finală, Patrik Bolduţ s-a duelat cu Yannis Szekely de la CS Marc Tennis Cluj. Şi de această dată, sălăjeanul a avut câştig de cauză, reuşind să se impună cu 6 – 1, 6 – 3.

La competiţia de la Cluj-Napoca s-au aflat la start şi alţi tenismeni din judeţul Sălaj.

La categoria 12 ani băieţi s-a aflat jibouanul Dragoş Ienciu Ştefan, de la SCO Jibou, sportivul reuşind să ajungă până în sferturile de finală ale competiţiei.

Tot în sferturile de finală s-a oprit şi Rania Pop de la CSM Zalău şi tot la categoria de vârstă 12 ani.

În schimb, al doilea cel mai bun rezultat din rândul delegaţiei sălăjene a fost obţinut tot de un sportiv de la ACS Sergiu Carp Tennis Club, Antonia Biro.

Aflată la startul categoriei de vârstă 14 ani, Antonia a trecut de faza grupelor, iar în meciul pentru locul 3 s-a impus în faţa unei sportive din Sighetu Marmaţiei.

You may also like

Leave a Comment