Responsive Menu
Add more content here...


Alături de Patrick. Doi tenismeni au donat pentru micuţ câştigurile obţinute la Cupa Welther-Bavaria Gold

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 60 views
A+A-
Reset

Raul şi Mircea Ciupe au donat sumele câştigate la turneul desfăşurat la Transilvania Tenis Club pentru băieţelul Valeriei Motogna şi al lui Gabriel Puşcaş. Micuţul Patrick a fost diagnosticat cu leucemie la doar 1 an şi 10 luni şi se află în Genova, la o clinică unde urmează un tratament


Înainte de Sărbătorile Pascale, Raul Ciupe şi Mircea Ciupe au participat la Cupa Welther – Bavaria Gold, un turneu de tenis de câmp ce face parte din circuitul Tenis Partener. Cei doi  au avut prestaţii bune la competiţia desfăşurată la cea mai modernă bază de tenis din Sălaj, Transilvania Tenis Club. Mircea Ciupe a participat la nivelul 5 la simplu, acolo unde a ajuns până în finala competiţiei. Raul Ciupe a făcut un turneu bun la dublu, alături de Andreas Lerm.

Cuplul format de cei doi a ajuns până în finala nivelului 8, pe care aveau să o şi câştige în faţa cuplului zălăuan Thomas Florean – Horea Margin.După competiţie, Raul şi Mircea Ciupe au decis să doneze câştigurile obţinute în urma participării la acest turneu, pentru Patrick, băieţelul Valeriei Motogna şi al lui Gabriel Puşcaş, cel care la doar 1 an şi 10 luni a fost diagnosticat cu leucemie mieloblastică.

Şi Horea Margin a făcut un gest asemănător, tenismanul donându-şi câştigul obţinut la Cupa Welther – Bavaria Gold, competiţie la care a câştigat la nivelul 8 la simplu şi a fost finalist la nivelul 8 la dublu. Patrick se află la o clinică din Genova, unde a urmat prima tură de tratament şi a efectuat o serie de analize complexe. Doritorii pot dona în continuare sume de bani pentru Patrick în următoarele conturi:

Titular cont: Puşcaş Motogna Vasile Gabriel

RO92BTRLRONCRT0353543601

RO42BTRLEURCRT0353543601

You may also like

Leave a Comment