VIDEO. AUR Sălaj își desemnează noua echipă de coordonare, cu care vrea să abordeze în forță anul 2024

by Mihai POP
0 comment 9.3K views
A+A-
Reset

În data de 17 ianuarie, la Zalău, a fost prezentată noua echipă de conducere. Astfel, noul coordonator interimar AUR Sălaj este Gheorghe Călătan

La această întâlnire au participat peste 70 de persoane, membri și simpatizanți ai AUR Sălaj, în vederea organizării acțiunilor de urmat prin prisma anului electoral în care au intrat.

La toate cele patru runde de alegeri, conducerea AUR împreună cu membrii și simpatizanții acestuia, și-au impus ca target o reușită în sensul notorietății în rândul alegătorilor cu un procent de peste 20% la nivel național, un scor pe care ei își propun să-l depăşească în Sălaj.

Noua conducere AUR Sălaj numită de la București și cel care se ocupă de organizația Sălaj de la nivel național este Gheorghe Călătan.

La nivelul județului Sălaj există doi coordonatori ai filialei, anume – inginerul Dumitru Ardelean la nivel de organizații județene, altele decât Zalăul, și juristul Ovidiu Șandor, la nivel de municipiu Zalău.

Alături de cei doi coordonatori – Dumitru Ardelean și Ovidiu Șandor – se află o echipă de conducere .
Echipa de conducere are în componența pe avocații Ciprian Chende și Călin Tulbure, împreună cu Cristian Costina și lichidatorul judiciar Dorin Ardelean.

În comunicatul-apel făcut cu această ocazie, AUR Sălaj a transmis: „Echipa AUR Sălaj este unită și se întărește și vă așteaptăm alături de noi pentru o mare schimbare în bine sub toate aspectele social-economice și pentru o dezvoltare de care să beneficieze cu adevărat cetățeanul de rând. Haideți alături de noi! Implicați-vă”.

You may also like

Leave a Comment