Responsive Menu
Add more content here...


Participare cu ghinion pentru Tenaris la Campionatul Naţional al Firmelor

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 31 views
A+A-
Reset

Campioana Sălajului în Liga Firmelor şi Instituţiilor nu a reuşit să iasă din grupă la Campionatul Naţional de la Deva. Deşi a obţinut două victorii, una dintre acestea în urma loviturilor de la 7 m, în faţa echipei ce avea să termine competiţia pe locul 3, Tenaris a terminat abia pe locul 3 în grupă şi a părăsit competiţia

Tenaris Silcotub domină Campionatul Judeţean din Liga Firmelor şi Instituţiilor. Este cea mai titrată echipă sălăjeană, având în palmares şi un titlu naţional. Şi în ultimul sezon, Tenaris a avut un parcurs aproape perfect, în care a înregistrat opt victorii şi o remiză, adjudecându-şi un nou titlu judeţean.

Pentru campioana Sălajului a urmat participarea la Campionatul Naţional de la Deva, competiţie ce s-a desfăşurat la finele săptămânii trecute, la Deva.

Tenaris a fost repartizată în Grupa D, alături de Fan Courier Tulcea, Army Arad şi Continental Automotive Systems Sibiu. Sălăjenii au debutat cu o victorie la loviturile de la 7 m în faţa echipei din Sibiu, după ce la finalul timpului regulamentar a fost 0 – 0. A urmat o victorie cu 3 – 0 în faţa echipei din Tulcea şi în ultimul meci mai avea nevoie de un singur punct pentru a se califica mai departe.

Din păcate, în ultimul meci, contra echipei din Arad, Tenaris a fost nevoită să se recunoască învinsă şi a părăsit competiţia. Sibienii pe care Tenaris i-a învins la loviturile de departajarea aveau să câştige locul 3.

Finala s-a disputat între Catena Racing Team Bucureşti şi Gemina Cluj, fiind câştigată de formaţia din capitală.

Flaviu Chişu, căpitanul celor de la Gemina, a fost desemnat „MVP-ul” competiţiei de la Deva, în timp ce Nicolae Tălpeanu a primit titlul de „Cel mai bun jucător”. Petru Barna, portarul celor de la Florea Grup, a fost desemnat „Cel mai bun portar” al turneului.Trofeul Fair Play a revenit celor de la Vard Tulcea.

Pentru Federaţia Română de Minifotbal, reprezentată la Deva de preşedintele Ioan Onicaş şi secretarul general, Attila Takacs, urmează şi alte competiţii majore în această vară: Supercupa României, Iaşi (30 iunie-3 iulie), Cupa României, Sibiu (8-10 iulie) şi Campionatul Naţional, Râmnicu-Vâlcea (14-17 iulie).

Un sălăjean, vicecampion naţional cu Gemina Cluj

Pe lângă Tenaris, judeţul Sălaj a mai fost reprezentat şi de alţi jucători sălăjeni, dar care au evoluat pentru alte grupări. Cel mai bun rezultat îi aparţine lui Cristian Unguruşan. Fost jucător la Boldor Florex Hida în Liga 1 din Campionatul Judeţean de Minifotbal Onix Sălaj, Unguruşan evoluează în judeţul Cluj, pentru Gemina.

Alături de echipa clujeană, jucătorul originar din comuna Hida a reuşit să devină vicecampion naţional la Campionatul Naţional de la Deva.

You may also like

Leave a Comment