Parlamentarii PNL vor să elimine impozitul de 10% pe concediile medicale

Grupul parlamentar al PNL va depune un amendament pentru eliminarea impozitării cu 10% a concediilor medicale, a anunțat luni senatoarea liberală Nicoleta Pauliuc

by Mihai POP
0 comment 175 views
A+A-
Reset

Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc a anunţat, luni, în cadrul unei mese rotunde, că grupul parlamentar PNL va depune în Parlament la comisiile de specialitate un amendament pentru eliminarea impozitării cu 10 % a concediilor medicale.

De precizat că măsura, adoptată în decembrie anul trecut, a făcut parte din pachetul de măsuri fiscale asumate de guvernul PSD-PNL, care este susținut în parlament de ce cele două partide, PSD-PNL, plus reprezentanții minorităților naționale.

,,Nu putem accepta ca, în momentul în care un pacient oncologic se îmbolnăveşte și merge la tratament, concediul medical pe care statul i-l dă să fie impozitat. Amendamentul vizează nu numai pacientul oncologic, ci şi o serie de alte categorii, precum concediul de maternitate şi risc maternal, pentru îngrijirea copilului bolnav.”, a declarat Nicoleta Pauliuc, senator PNL.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!