Responsive Menu
Add more content here...


Rareş Pop ajunge la o fostă campioană a României

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 59 views
A+A-
Reset

Portarul zălăuan s-a despărţit de Chindia Târgovişte şi a semnat un angajament valabil pentru următorul sezon cu Oţelul Galaţi, fosta campioană a României în anul 2011, care este proaspăt promovată în Liga a II-a


În ultimele două sezoane, Rareş Pop s-a aflat în lotul celor de la Chindia Târgovişte, formaţie din Liga 1. Din păcate, tânărul portar din Zalău nu a avut şansa să debuteze pe prima scenă a fotbalului românesc, însă, a avut ocazia să înveţe de la portari mai experimentaţi şi să fie în circuitul unei formaţii de prima ligă.

Însă, dorinţa portarului a fost să evolueze mai mult, astfel că începând din această vară, Rareş Pop a părăsit Chindia şi a ales să evolueze într-un eşalon inferior, dar unde ar putea avea mai multe şanse să evolueze.

Portarul zălăuan a ajuns la o înţelegere cu Oţelul Galaţi, formaţie proaspăt promovată în Liga a II-a. Fosta campioană a României îşi doreşte să aibă un sezon bun şi să revină cât mai curând pe prima scenă a fotbalului românesc.

Rareş Pop merge la Galaţi să ţină intactă poarta Oţelului pentru următorul sezon, angajamentul fiind valabil pentru un singur sezon.

Rareş Pop are 23 de ani, 1.85 metri înălţime şi a început fotbalul la Viitorul Zalău, după care a făcut pasul spre Universitatea Cluj. A apărat la echipa de seniori a “şepcilor roşii” în Liga a IV-a, după care a avut experienţe în Liga a III-a la formaţii precum AFC Odorheiu Secuiesc sau Sticla Arieşul Turda. Din august 2020, portarul zălăuan a fost cooptat în lotul formaţiei de Liga 1, Chindia Târgovişte.

„Am ajuns la o echipă de tradiţie din fotbalul românesc şi într-un oraş în care fotbalul este foarte iubit. Îmi doresc foarte mult o promovare chiar din acest sezon, pentru că aceşti suporteri fanatici ai Oţelului merită o echipă în prima ligă”, a spus Rareş Pop, pentru ziarul Sportul Sălăjean.

Să menţionăm faptul că la Oţelul Galaţi a mai evoluat şi şimleuanul Liviu Antal, cel care în 2011 avea să devină campion al României cu gălăţenii.

You may also like

Leave a Comment