Responsive Menu
Add more content here...


Ordin de protecție și monitorizare cu brățară electronică emis de polițiști împotriva unui bărbat acuzat de agresarea soției sale

Poliția Municipiului Zalău a emis un ordin de protecție provizoriu împotriva unui bărbat acuzat de agresarea fizică și amenințarea soției sale. După incidentul petrecut duminică, autoritățile au decis să ia măsuri urgente pentru a asigura siguranța victimei. Bărbatul va fi monitorizat cu ajutorul unei brățări electronice pe o perioadă de 5 zile

by Mihai POP
0 comment 84 views
A+A-
Reset

La data de 7 aprilie a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie de 55 de ani, din municipiul Zalău, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 17.00, soțul ei ar fi agresat-o fizic.

În urma sesizării primite, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool și în urma unui conflict spontan, soțul femeii, un bărbat în vârstă de 59 de ani, ar fi agresat-o fizic.

Astfel, polițiștii au constat că există un risc iminent de pericol, au întocmit formularul de risc și au emis un ordin de protecție provizoriu, pe numele bărbatului, pentru o perioadă de 5 zile.

De asemenea, în urma aspectelor constatate, pentru prevenirea și contracararea unui eventual contact fizic între femeia agresată și soțul acesteia, polițiștii au dispus montarea unui dispozitiv care permite monitorizarea bărbatului prin intermediul Sistemului Informatic de Monitorizare Electronică.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău.

You may also like

Leave a Comment