Responsive Menu
Add more content here...


Ordin de protecție provizoriu și dosar penal pentru violență în familie, pe numele unui bărbat din Jibou, care și-a agresat soția

by Mihai POP
0 comment 166 views
A+A-
Reset

Polițiștii din Jibou, au emis un ordin de protecție provizoriu și au deschis un dosar penal pentru violență în familie, pe numele unui bărbat în vârstă de 38 de ani din oraș


La data de 4 ianuarie a.c., la ora 16.55, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Orașului Jibou au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj prin S.N.U.A.U. 112 de la o femeie de 29 de ani, din Jibou, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, a fost agresată de soțul ei.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind un bărbat de 38 de ani, din localitatea Jibou, față de care au emis un ordin de protecție provizoriu.

În cauză, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Orașului Jibou au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. Cercetările sunt continuate sub supravegherea unității de parchet competente.

You may also like

Leave a Comment