Responsive Menu
Add more content here...


Ordin de protecție provizoriu și dosar penal, pe numele unui bărbat din comuna Dobrin care și-a agresat concubina

by Mihai POP
0 comment 86 views
A+A-
Reset

Un bărbat de 71 de ani din comuna Dobrin s-a dat mare bărbat în fața concubinei sale de 39 de ani. Pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, ar fi amenințat-o cu acte de violență, provocându-i o stare de temere, mai mult decât atât, tot în aceeași zi, acesta a fost depistat în trafic, conducând un autoturism sub influența drogurilor


Miercuri, 22 noiembrie a.c., la ora 17.00, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Zalău au fost sesizați prin plângere de o femeie de 39 de ani, din comuna Dobrin, cu privire la faptul că, la data de 19 noiembrie a.c., concubinul acesteia, un bărbat de 71 de ani, din aceeași localitate, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, ar fi amenințat-o cu acte de violență, provocându-i o stare de temere.

Față de bărbatul de 71 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, iar în cauză au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

În aceeași zi, la ora 19.27, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Zalău l-au depistat în trafic pe bărbatul de 71 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe direcția Verveghiu – Dobrin.

În urma testării acestuia cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Zalău au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

You may also like

Leave a Comment