Responsive Menu
Add more content here...


Olimpicul la informatică, Roland Petrean, – elev la C.N.S Zalău – a ocupat din nou locul întâi

Roland câștigătorul locului I la Concursul interdisciplinar de matematică şi informatică "Grigore C. Moisil", organizat la Oradea

by Tiberius NICODA
0 comment 60 views
A+A-
Reset
În jur de 250 de elevi şi profesori din ţară au participat, în perioada 22 – 24 martie, la Concursul interdisciplinar de matematică şi informatică “Grigore C. Moisil”, organizat la Oradea.
Acest concurs naţional şcolar, fără finanţare, este cuprins în Calendarul Ministerului Educaţiei pentru anul şcolar 2023-2024 şi a ajuns la ediţia 36.
Deschiderea festivă a concursului a avut loc vineri, 22 martie,  la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea.
Probele din cadrul competiţiei s-au desfăşurat sâmbătă la Colegiul Naţional “Emanuil Gojdu”, în intervalul orar 09 – 12 pentru secţiunea Matematică şi Informatică – Gimnaziu, respectiv între 09 – 13 pentru secţiunea Informatică – Liceu.
Premierea elevilor a avut loc , la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea.
La etapa pentru liceu, la informatica, olimpicul Roland Petrean (clasa a IX-a) a obținut locul I, elevul fiind pregatit de Florin Morar.
3……..2……..1…….., adică, 3 probleme……..2 ore (din 4 ore alocate)……..locul 1 (cu punctaj maxim)
BRAVO ROLAND!!!!!!!
În acest context,directorul CNS-Zalău, profesorul Florin Morar – dascălul care îl pregătește pe olimpic, a declarat că Roland a rezolvat unul dintre subiectele primite la olimpiadă în aproximativ cinci minute. Potrivit lui Florin Morar, probabil este pentru prima oară în ultimele decenii când un elev reușește să rezolve într-un timp atât de scurt o problemă primită la olimpiadă. Timpul alocat a fost de patru ore, iar într-o oră,…
Concursul interjudețean de Matematică și Informatică “Grigore Moisil”, este cel mai important concurs de acest fel din nord-vestul României. La disciplina INFORMATICĂ Roland a strălucit din nou. Felicitări și mult succes în continuare!!!!
Felicitări tuturor concurenților și profesorilor îndrumători!!!!!!!

You may also like

Leave a Comment