Responsive Menu
Add more content here...


Olimpicul național la matematică de la Școala Profesională Sâg, felicitat la scenă deschisă de către conducerea școlii pentru rezultatele sale

by Tiberius NICODA
0 comment 134 views
A+A-
Reset
Palce Mario Adrian (clasa a VII-a), – profesor îndrumător Borlea Ileana Rodica este unul dintre merituoșii elevi sălăjeni cu care ne mândrim prin prisma sârguinței și rezultatelor de care dau dovadă în competiții și olimpiade  școlare naționale și chiar și internaționale .
Despre rezultatele remarcabile și tenacitatea plusată de seriozitatea unui elev model ca și Palce Mario Adrian, am mai vorbit, am scris și sigur și-n viitor vom afla vești bune și foarte bune legate de performanțele sale școlare și olimpice.
Iată, nu mai departe, recent la Olimpiada Satelor din România, care este un concurs național de matematică desfășurat la   Cluj-Napoca în perioada 17-19 mai 2024, Mario a câștigat un merituos loc 3 și o medalie de bronz pentru rezultatele sale.
Și pentru ca recunoașterea și recunoștința pentru elevul care este și pentru meritele sale, elevul PALCE ADRIAN-MARIO, a fost felicitat în fața întregii școli de către directorul și dascălii școlii , acolo unde este elev, la Școala Școala Profesională Sâg, ocazie cu, care s-a spus:
Cu mândrie și bucurie îl felicităm pe elevul școlii noastre PALCE ADRIAN-MARIO din clasa a VII-a care a obținut MEDALIA DE BRONZ la a VII-a ediție a Olimpiadei  Naționale a Satelor din România, etapa finală desfășurată la Cluj-Napoca.
Mario e un elev curajos, încrezător, harnic care face cinste școlii și comunității locale. Felicitări și mulțumiri doamnei profesoare de matematică Rodica-Ileana Borlea și familiei pentru susținere. Sunteți mândria școlii! Cu respect,
conducerea unității de învățământ

You may also like

Leave a Comment