Oficial. Vlad Morar a semnat cu UTA Arad!

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 343 views
A+A-
Reset

După despărţirea de Farul Constanţa, Vlad Morar a ajuns în Liga II-a din Grecia, la Niki Volos. Însă, colaborarea dintre cele două părţi nu a fost conform aşteptărilor. În această iarnă, atacantul sălăjean s-a despărţit de gruparea elenă la care nu a reuşit să înscrie, furnizând, totuşi, o pasă decisivă. La începutul acestui an, Morar a revenit în ţară. De săptămâna trecută a început pregătirea sub comanda lui Mircea Rednic, la UTA Arad.

Jucătorul s-a pregătit în ultima săptămână la Arad. UTA i-a oferit un contract la propunerea antrenorului Mircea Rednic pe care Vlad Morar l-a acceptat. Astfel, atacantul sălăjean revine la formaţia la care a mai evoluat în sezonul 2020 – 2021. Atunci, Morar evolua în 13 meciuri, reuşind să înscrie 4 goluri.

Fotbalistul ajuns la vârsta de 30 de ani a fost deja prezentat oficial la UTA Arad. UTA ocupă locul 13 în Superliga României, după 22 de etape disputate.

Vlad Morar este dublu campion al României, în sezoanele 2016/2017 și 2022/2023, ambele cu actuala Farul Constanța. Morar a mai câștigat și o Cupă a României în sezonul 2012/2013, cu Petrolul Ploiești.

A trecut în carieră pe la Universitatea Cluj, Petrolul Ploiești, Beitar Ierusalim, Rapid București, ASA Târgu Mureș, Viitorul Constanța, actuala Farul Constanța, Panetolikos, UTA Arad, Gaz Metan Mediaș, Dinamo București și Farul Constanța.

A adunat 150 de meciuri în Superligă, interval în care a punctat de 35 de goluri și a oferit 8 pase decisive.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!