Responsive Menu
Add more content here...


Oficial: Marcel Doru Ţîrle, director executiv la SCM Zalău

by Ionuţ COSTINAŞ
1 comment 33 views
A+A-
Reset

Începând din această săptămână, clubul sportiv al municipalităţii are un conducător, funcţia de director executiv fiind ocupată de Marcel Doru Ţîrle, un fost sportiv de performanţă, care în ultima perioadă a fost consilierul pe probleme de sport a primarului Ionel Ciunt


Din această vară, municipalitatea şi-a format un club sportiv – SCM Zalău, care cuprinde şapte secţii sportive:  fotbal, box, atletism, tenis, tenis de masă, lupte şi handbal.

Deocamdată, activitatea de la SCM Zalău se va rezuma doar la secţia de fotbal, clubul sportiv al municipalităţii preluând drepturile sportive şi de participare în Liga a III-a de la Unirea Mirşid.

De toate demersurile necesare pentru înfiinţarea SCM Zalău s-a ocupat Marcel Doru Ţîrle – consilierul primarului Ionel Ciunt pe probleme de sport – cel care din această săptămână a fost numit  directorul executiv de la SCM Zalău.

“Îi mulţumesc domnului primar Ionel Ciunt pentru încrederea acordată şi vom face totul ca să iasă bine, pentru început cu echipa de fotbal, iar din 2020 vom pune pe roate şi restul secţiilor. Pentru moment  le doresc mult succes băieţilor de la fotbal, care vor avea tot sprijinul nostru. Proiectul de la SCM Zalău începe cu multă muncă. Nu avem timp de pierdut, deoarece săptămâna viitoare jucăm primul meci oficial, în Cupa României. Antrenorul Alexandru Pop, împreună cu managerul Lică Jula au format o echipă, care în următoarele zile o vom prezenta publicului”, ne-a declarat Marcel Doru Ţîrle.

Fost sportiv de performanţă,  multiplu medaliat la aruncarea discului, Marcel Doru Ţîrle a mai ocupat o astfel de funcţie la echipa de volei a municipiului, mai întâi la CS Remat, iar apoi la Volei Municipal Zalău, unde a stat până în vara anului 2016.

Din noiembrie 2018 şi până zilele trecute, fostul sportiv de performanţă a fost consilierul primarului Ionel Ciunt pe probleme de sport.

Mai multe pe acest subiect în ediţia tipărită a ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 24 iulie.

You may also like

1 comment

Gabi 23 iulie 2019 - 17:22

Nu trebuia oare concurs , domnule Ciunt .

Reply

Leave a Comment