Responsive Menu
Add more content here...


OFICIAL. Călin Marincaş, antrenor la secţia de karate de la SCM Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 102 views
A+A-
Reset

Între noul club sportiv la Primăriei Zalău şi CS Seiko va exista o colaborare strânsă, iar cei mai buni sportivi de la clubul condus de multiplul campion mondial vor face pasul către echipa Primăriei, acolo unde vor avea contracte de activitate sportivă


În vara anului trecut lua fiinţă SCM Zalău, club ce aparţine în totalitate Primăriei municipiului Zalău. Deşi s-a înfiinţat cu şapte secţii, fotbal, atletism, box, tenis, tenis de masă, lupte şi handbal, doar prima secţie a avut activitate prin echipa ce a reprezentat judeţul Sălaj în Liga a III-a. Recent, însă, în cadrul unei şedinţe extraordinare, a fost aprobată de consilierii locali propunerea de înfiinţare a trei secţii noi, volei, karate şi judo, iar pentru început, la primele două va exista activitate.

La secţia de volei a fost numit deja manger Adrian Feher, iar din staff-ul noii echipe de volei a oraşului va face parte şi Marius Lazăr, adică doi profesionişti, dar mai ales, doi campioni care vor încerca să ducă nouă echipă a Zalăului în topul voleiului românesc.

Şi secţia de karate va avea activitate. Astfel, după ce în ultima perioadă s-a vehiculat faptul că antrenorul acestei secţii o să fie Călin Marincaş, acum a devenit oficial. Astfel, luni, multiplul campion mondial, european şi naţional la karate tradiţional a avut o întâlnire cu Marcel Doru Ţîrle – directorul executiv de la SCM Zalău pentru a stabili toate detalii care trebuie puse la punct.Astfel, secţia de karate de la SCM Zalău va fi un de karate tradiţional, iar Călin Marincaş va fi antrenor.

Asta nu înseamnă că CS Seiko va dispărea din peisaj, nicidecum. Între clubul Primăriei şi clubul lui Călin Marincaş va exista o colaborare, în sensul în care cei mai buni sportivi de la CS Seiko vor face pasul către SCM Zalău, acolo unde vor avea contract de activitate sportivă. Aproximativ 80 de copii sunt legitimaţi în prezent la CS Seiko Zalău, care devine astfel o pepinieră pentru SCM Zalău. Astfel, deşi va fi antrenorul secţiei de karate din cadrul clubului Primăriei, Călin Marincaş îşi va putea continua şi activitatea de la CS Seiko.

În această săptămână, documentele necesare pentru secţia de karate, cât şi pentru cea de volei vor fi trimise la Ministerul Tineretului şi Sportului pentru obţinerea certificatului de identitate sportivă.

„La SCM Zalău va fi o secţie de elită, formată din cei mai buni sportivi de la CS Seiko Zalău. Am avut prima discuţie cu Călin Marincaş şi îl aşteptăm cu drag pe un mare campion să facă parte din clubul nostru. Vom avea grijă ca acei sportivi care vor fi legitimaţi să beneficieze de cele mai bune condiţii şi împreună să reprezentăm cu cinste comunitatea în care trăim. Ne bucurăm că reuşim să atragem la fiecare secţie adevăraţi campioni care sunt profesionişti desăvârşiţi”.

Marcel Doru Ţîrle – director executiv SCM Zalău

You may also like

Leave a Comment