Responsive Menu
Add more content here...


Ofertat de PNL, primarul din Horoatu Crasnei rămâne în PSD datorită sprijinului pe care i l-a oferit Ionel Ciunt

by Mihai POP
0 comment 53 views
A+A-
Reset

Florian Sur susţine că deşi avea o ofertă foarte generoasă de la liberali, va candida din partea social-democraţilor datorită sprijinului pe care l-a primit din partea lui Ciunt pe vremea când acesta era prefect al Sălajului


Primarul comunei Horoatu Crasnei a primit şi el o ofertă generoasă de la PNL pentru a candida din partea liberalilor  în scrutinul din 27 septembrie. Florian Sur a decis însă să nu părăsească PSD-ul. Decizia, după cum ne mărturiseşte acesta, a fost luată din respect pentru actualul preşedinte al PSD Sălaj, Ionel Ciunt.

Florian Sur, primarul comunei Horoatu Crasnei susţine că Ionel Ciunt, pe vremea când era prefect al judeţului Sălaj, adică reprezentantul Guvernului în teritoriu, l-a ajutat foarte mult în ceea ce priveşte bunul mers al unor proiecte din comună.

“Nu pot să plec din PSD şi să candidez de la alt partid. Decizia o iau în special pentru domnul Ciunt care a ajutat mult comunitatea cât timp a fost prefect al judeţului. Trebuie să recunosc că şi PSD-ul m-a ajutat mult cu finanţarea unor proiecte în comună, astfel că nu pot părăsi partidul”, a spus primarul comunei.

Florian Sur a fost ales în 2016 primar al comunei Horoatu Crasnei din partea PSD cu 43,52 la sută din voturi.

Amintim că recent patru primari aleşi pe listele PSD au plecat din partid şi vor fi susţinuţi de PNL. Este vorba de primarii din Gârbou (Alexandru Spătar), Creaca (Eugen Terec), Fildu de Jos (Nicolae Albert) şi Cuzăplac (Mircea Pop).

You may also like

Leave a Comment