Responsive Menu
Add more content here...


Oferta electorală a candidatului AUR – Ioan Daniel Taloș – pentru fotoliul de primar al Municipiului Zalău

"Nu mi-am propus ca să vin în fața alegătorilor cu promisiuni care nu se pot realiza sau care să rămână la stadiul de simple promisiuni!", spune candidatul AUR

by Stirile din Salaj
0 comment 287 views
A+A-
Reset

Candidatul din partea filialei sălăjene AUR la funcția de primar al Municipiului Zalău este Ioan- Daniel Taloș. El este căsătorit, are doi copii și a absolvit Facultatea de Științe Economice – specializarea Managementul firmei, din cadrul Universității “Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Fiind un antreprenor de succes, Ioan Daniel Taloş a activat dintotdeauna în mediul privat și în prezent este director comercial la o societate comercială.

Decizia care l-a determinat să candideze pentru postura de primar la Primăria Zalău a fost aceea de a aduce un plus de valoare, de confort social și îmbunătățiri administrative pentru municipiu și locuitorii săi.

Ideile și proiectele candidatului AUR pentru Primăria Zalău sunt concise, practice și aplicabile. Acestea sunt expuse sub forma unui pachet principal de inițiative de lucruri practice, printre care:

  • Reforma administrativă și folosirea cât mai  eficientă, judicioasă și responsabilă a resurselor financiare a bugetului local.
  • Întregirea constantă a infrastructurii locale, lună de lună și nu doar cu trei luni înainte de alegeri.
  • Construirea și amenajarea de locuri de parcare pentru mașini și a trotuarelor pentru pietoni.
  • Extinderea rețelelor de utilități pentru ca cetățenii să beneficieze de condiții civilizate de viață.

În principal, mi-am propus idei și proiecte credibile, aplicabile care să poată fi puse în practică în primul rând pe baza resurselor bugetului local. Nu mi-am propus ca să vin în fața alegătorilor cu promisiuni, care nu se pot realiza sau care să rămână la stadiul de simple promisiuni”, spune candidatul AUR pentru fotoliul de primar al Municipiului Zalău.

Oricăruia dintre cei care și-au propus să ducă starea socială și economică a municipiului și a locuitorilor orașului la un nivel superior trebuie să li se acorde un credit de încredere și șansa de a demonstra că se poate și mai bine pentru Zalău și pentru cetățenii săi.

Proiectele pe care le are candidatul AUR la fotoliul de la Primăria Zalăului arată clar și fără echivoc dorința de a pune în practică ce și-a propus pentru ca să aducă o schimbare, un plus de valoare vieții social economice din municipiul Zalău.

Ioan-Daniel Taloş și-a propus să facă  ceva util, benefic pentru oraș și cetățenii săi mai mult, mai bine, mai logic și cu mai bună rânduială în interes comun.

Viitorul ne va confirma, dacă nu cumva aceasta să fie chiar cheia succesului alegerilor noastre, însă electoratul va decide la urne pe 9 iunie cu cine va merge mai departe în următorii 4 ani în fruntea destinelor municipiului Zalău.

Oferte există, intenții există, determinare și disponibilitate există din partea tuturor candidaților, rămâne doar ca intuiția, logica și buna credință a electoratului să îl aleagă pe cel mai bun dintre cei buni. Și de ce nu, alesul poate fi tocmai Ioan Daniel Taloş pe 9 iunie la vot.

Dorim succes și reușite și fie ca cei mai buni să câștige pentru bunăstarea și dezvoltarea municipiului Zalău și pentru locuitorii săi!

 

Material realizat de S.C. Sportul Sălăjean S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, CMF 21240330

You may also like

Leave a Comment