Responsive Menu
Add more content here...


O tânără din Cehu Silvaniei uimeşte Marea Britanie

by Mihai POP
0 comment 25 views
A+A-
Reset

Povestea de viaţă a Laurei Ciordaş este impresionantă, reuşind să plece din micuţul orăşel sălăjean şi să ajungă “artista sprâncenelor” în Londra


Nu există o reţetă a succesului, însă, cu siguranţă că este nevoie de multă muncă şi perseverenţă pentru a ajunge în top. O tânără din Cehu Silvaniei a reuşit şi acum îşi trăieşte visul pe meleagurile din Marea Britanie, tocmai la Londra, în capitala Angliei.

Născută în micuţul orăşel din Sălaj, Laura Ciordaş a urmat cursurile Liceului Pedagogic din Zalău, după care şi-a continuat studiile la Facultatea de Asistenţă Socială din Cluj-Napoca.

A realizat după absolvire că nu este ceea ce îşi doreşte cu adevărat şi în consecinţă a ales să plece în Marea Britanie, în căutarea unui trai mai bun, această decizie venind după moartea tatălui ei, iar mama sa avea nevoie de sprijin financiar.

A început să câştige primii bani în străinătate lucrând ca şi bonă, după care, în 2014 avea să fie începutul unei poveşti de succes.

A făcut un curs de microblanding pentru sprâncene şi după absolvire a început să practice. La început a fost un hobby, dar pasiunea şi calitatea muncii sale au recomandat-o la tot mai multe cliente. Astfel, după ce la început profesa în sufragerie, Laura şi-a “mutat biroul” într-un salon din inima Londrei.

Sălăjeanca a ajuns extrem de cunoscută şi chiar a reuşit să tatueze sprâncenele unor actriţe renumite precum Michelle Keegan, Lucy Pinder sau Dana Războiu, ori analistului financiar Grace Peters

Laura Ciordaş este căsătorită şi are doi copii şi în prezent se află la Oradea, alături de soţul ei, cei doi având o casă în municipiul din judeţul Bihor.

Chiar dacă şi-a manifestat intenţia de a reveni definitiv în ţară, sălăjeanca nu ar renunţa la Londra, mai ales că în capitala Angliei a cunoscut o ascensiune fulminantă în carieră.

Sursa: ebihoreanul.ro

You may also like

Leave a Comment