Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. O şoferiţă din Zalău a provocat la Jibou un accident rutier cu trei victime

Un tânăr de 19 ani, un tânăr de 30 de ani şi şoferiţa - o tânără în vârstă de 29 de ani - au ajuns aseară la spital

by Mircea ARDELEAN
0 comment 3.4K views
A+A-
Reset

Evenimentul rutier s-a petrecut aseară, undeva după orele 20.00, pe Drumul Naţional DN 1H. Un autoturism marca VW condus de o tânără de 29 de ani din municipiu rula pe direcţia Zalău – Jibou.

La un moment dat, şoferiţa ar fi efectuat un viraj, dar fără să se asigure. Voia să ajungă la Restaurantul Eden. În acel moment, din spate venea un autoturism marca Ford condus de un tânăr de 19 ani din comuna Gârbou, care efectua o manevră de depăşire regulamentară, conform IPJ Sălaj.

Există, însă, unii martori care spun că şi tânărul de la volanul Ford-ului ar fi fost de vină, deoarece ar fi încercat să depăşească mai multe maşini şi ar fi pierdut controlul volanului.

Între cele două autovehicule a avut loc o ciocnire. În urma impactului, maşinile implicate au părăsit carosabilul şi au ajuns în şanţul de la marginea drumului.

Din păcate, accidentul rutier s-a soldat cu trei victime – cei doi conducători auto şi încă un tânăr în vârstă de 30 de ani, tot din municipiul Zalău. Toate cele trei persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului, după care au fost transportate la secţia UPU din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău. În autoturismul Ford se mai aflau încă doi tineri, care nu au suferit răni.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier.

“Vineri, 10 mai a.c., la ora 20.06, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Jibou au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, pe D.N. 1 H, în localitatea Jibou, s-a produs un accident rutier.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că, o femeie de 29 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea un autoturism, pe direcția Zalău – Jibou, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în cadrul cercetărilor, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea virajului spre stânga, autoturismul condus de aceasta fiind acroșat în partea stânga spate de un alt autoturism, care efectua manevra de depășire, condus de un tânăr de 19 ani. În urma impactului, ambele autoturisme au fost proiectate în afara părții carosabile. În urma accidentului rutier, cei doi conducători auto, precum și un bărbat de 30 de ani, pasager în primul autoturism, au suferit leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportați la o unitate spitalicească”, a menţionat Diana Bonţea – purtător de cuvânt al IPJ Sălaj.

You may also like

Leave a Comment