Responsive Menu
Add more content here...


O nouă tragedie pe două roți în Sălaj. Doi tineri au murit după ce au intrat cu motocicleta într-un copac

La doar două săptămâni după ce un tânăr din comuna Surduc s-a stins din viaţă într-un accident rutier, Sălajul este zdruncinat de o nouă mare dramă

by Mircea ARDELEAN
0 comment 18,5K views
A+A-
Reset

Dramă fără margini în comuna Plopiş. Viaţa a două suflete – un tânăr de 19 ani şi un tânăr de 23 de ani – a fost curmată într-o clipită. Azi-noapte, cei doi tineri au fost implicaţi într-un groaznic accident rutier petrecut pe raza comunei Boghiş.

Cei doi se aflau pe o motocicletă ce rula pe Drumul Comunal DC 191D, pe direcţia Nuşfalău – Valcău de Jos. La o curbă la stânga, autovehicul pe două roți a pătruns în afara părții carosabile, acroșând gardul unui imobil, fiind proiectat într-un copac.

În urma impactului, cei doi tineri s-au stins din viaţă. Cei doi erau verişori.

Flaviu Sârca, cel care conducea motocicleta avea 19 ani şi era din localitatea Plopiş. Vărul său – Flaviu Sîrca era din Iaz – localitate aparţinătoare comunei Plopiş.

„La data de 1 iulie a.c., la ora 00.10, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei au fost sesizați în urma unui apel 112 cu privire la faptul că, în localitatea Boghiș, a avut loc un accident rutier. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au constatat că, un tânăr de 19 ani, din comuna Plopiș, în timp ce conducea un motocross, pe drumul județean 191 D, pe direcția Nușfalău – Valcău de Jos, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar într-o curbă la stânga a pătruns în afara părții carosabile, acroșând gardul unui imobil, ulterior fiind proiectat într-un copac. Din nefericire, în urma impactului, atât conducătorul motocrossului, precum și un alt tânăr, de 23 de ani, din localitatea Iaz, pasager, au decedat”, a menţionat Diana Bonţea – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, pentru ziarul Ştirile din Sălaj.

Polițiștii sălăjeni continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Această tragedie vine la doar dăuă săptămâni după ce un alt tânăr din Sălaj a decedat tot în urma unui accident rutier cu motocicleta.

You may also like

Leave a Comment