Responsive Menu
Add more content here...


O nouă scrisoare de mulțumire adresată cadrelor medicale sălăjene pentru profesionalism și dăruire

"Să simti recunoștința și să nu o exprimi este ca și cum ai împacheta un cadou fără să-l dăruiești niciodată”, spunea William Arthur Ward

by Tiberius NICODA
0 comment 118 views
A+A-
Reset

Iată, din nou se confirmă excelența și dăruirea personalului  de la Spitalul Județean de Urgență Zalău  ca fiind o normalitate și nicidecum niște cazuri izolate.

Astfel, peste atâtea mulțumiri venite din parte pacienților și aparținătorilor acestora, multe rostite, făcute publice și încă și mai multe nerostite dar simțite în sufletul acelora care  beneficiază de dăruirea și profesionalismul corpului medical sălăjean, mai adăugăm o mărturie de recunoștință adresată medicilor noștri și personalului medical din Sălaj.

Redăm în cele ce urmează mesajul soției unui  pacient:

“Mulțumiri și aprecieri pentru Unitatea Primiri Urgențe Zalău medicilor care în data de în data de 1 aprilie au fost de serviciu și ne a oferit într un timp foarte scurt serviciile lor foarte prompte.

Mi s- au dat toate informațiile despre situația soțului într un timp foarte scurt. Mulțumiri și celor de la ambulanța Jibou, celor care au fost de serviciu în acea dimineața.

Mulțumiri doamnei doctor Buran pentru promptitudine și implicarea, în cazul soțul meu. Mulțumiri și personalului de pe secția interne, pentru informații și grija care o au față de soțul meu, el fiind cu mai multe probleme de sănătate.

Și, nu în ultimul rând, și doctorului Hodor Tudor care este alături în fiecare zi. Mulțumesc tuturor pentru serviciile oferite și implicarea!”,  a spus Rodica Hara (soția pacientului internat).

You may also like

Leave a Comment