Responsive Menu
Add more content here...


O nouă filă de istorie. SCM Zalău se duelează cu FCU 1948 Craiova

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 107 views
A+A-
Reset

Formaţia din Superligă este a treia de primul eşalon care vine la Zalău pentru un meci oficial după Poli Iaşi şi Oţelul Galaţi. Duelul cu Craiova lui Mititelu contează pentru etapa a II-a din Cupa României şi va avea loc miercuri, 1 noiembrie, la Zalău


Miercuri, ora 13.00, Stadionul Municipal: 

SCM Zalău – FCU 1948 Craiova

SCM Zalău are cel mai bun sezon din istorie. În campionat merge ceas, iar în Cupa României a reuşit performanţa de a ajunge în premieră în grupele competiţiei.

Datorită acestor rezultate bune din “competiţia surprizelor”, fanii fotbalului din Zalău au putut vedea două echipe de Superligă sub Meseş. Victoria cu Poli Iaşi şi duelul cu Oţelul Galaţi vor rămâne în memoria fanilor zălăuani care au umplut până la refuz Stadionul Municipal.

Azi, cu începere de la ora 13.00, SCM Zalău scrie o nouă filă de istorie pentru fotbalul sălăjean şi primeşte vizita celei de-a treia echipe din primul eşalon. De această dată, la Zalău va veni FCU 1948 Craiova. Zălăuanii încă îşi amintesc de duelurile pe care Armătura le-a avut în urmă cu mai bine de două decenii cu oltenii, iar acum vor avea ocazia să vadă din nou un astfel de duel.

Ce-i drept, între timp sunt două “Craiove”, discuţiile sunt diverse, dar nici nu mai contează asta. Cert este că la Zalău vine a treia echipă din Superligă în decursul aceluiaşi sezon.

Oltenii nu trec prin cea mai bună perioadă şi nu au mai câştigat de mai bine de o lună. Ultima victorie a Craiovei datează din 15 septembrie, 1 – 0, la Dinamo. De atunci au fost 3 egaluri şi 3 eşecuri.

În ultima etapă de campionat, FCU 1948 Craiova a pierdut pe teren propriu cu UTA Arad. De cealaltă parte, SCM Zalău vine după victoria clară cu Lotus Băile Felix. Sigur, ar fi absurd să vorbim despre moral şi toate cele la un asemenea joc. 

Însă, băieţii lui Cristian Lupuţ vor da totul pentru a obţine un nou rezultat mare.

Meciul dintre SCM Zalău şi FCU 1948 Craiova va avea loc miercuri, începând cu ora 13.00, pe Stadionul Municipal din Zalău.

La fel ca la meciurile cu Poli Iaşi şi Oţelul Galaţi, intrarea se va face pe bază de bilet cu valoare zero. Pentru desfăşurarea în condiţii de ordine şi siguranţă publică a acestui eveniment sportiv, intrarea la meci se va face începând cu ora 12.00 pe poarta principală.

Cei care nu vor mai prinde bilet sau care nu pot fi prezenţi fizic la stadion, vor avea şansa de a urmărit partida live, pe platforma FRF.TV.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 1 noiembrie.

You may also like

Leave a Comment