Responsive Menu
Add more content here...


O nouă clasare pe podium pentru zălăuanul Marius Ţîrle

by Monel SABOU
0 comment 1,3K views
A+A-
Reset

Un nou succes pentru ciclismul amator din Sălaj. Deşi a concurat la două competiţii în două zile, unul din cei mai mari iubitori de mountain bike din Zalău a reuşit clasări în primii şase sportivi la ambele curse la care a pedalat


Întrecerile de ciclism, atât cele de şosea cât şi cele pe teren accidentat prind din ce în ce mai bine în rândul iubitorilor acestei ramuri sportive. La finalul săptămânii trecute, în ţara noastră au avut loc mai multe concursuri de acest gen, iar la două dintre ele au fost prezenţi şi “rutieri” din Sălaj.

Sâmbătă, 1 iulie, în cadrul cursei MTB Maraton de la Baia Mare, Zalăul a fost reprezentat de doi sportivi de la Alien Cycling şi Instins Team. Ambii ciclişti au concurat la categoria de vârstă 30-39 de ani şi au obţinut clasări în top 10.

Marius Tîrle de la Alien Cycling a trecut al V-lea linia de sosire în cursa scurtă de 30 de kilometri, iar cel de-al doilea reprezentant al judeţului nostru, Cristian Nechita de la Instins Team a sosit la şapte secunde în spatele lui Marius şi s-a clasat pe locul 6.

Dornic de o experienţă de care nu a mai avut parte până acum, zălăuanul Marius Ţîrle  a decis să participe la o zi distanţă după cursa de la Baia Mare la un nou concurs, Moneasa MTB. Marius nu a ajuns singur la Moneasa şi, alături de el, la startul cursei scurte de 30 de kilometri a mai fost prezent Cătălin Tot – un rutier din Chieşd, care concurează pentru Instinct Team Zalău.

La finalul cursei de la Moneasa, sportivul de la Alien Ciclyng Zalău a reuşit să se claseze pe locul 3 în cadrul categoriei 30-39 de ani, iar tânărul Cătălin Tot de la Instinct Team s-a clasat pe locul 4 la categoria de vârstă 18-29 de ani.

“Am hotărât să particip la două competiţii în acelaşi weekend pentru a-mi testa limitele. Am fost foarte mulţumit de rezultat şi mai ales de faptul că am reuşit să obţin clasarea pe podium în cel de-al doilea concurs în care a existat o stare de oboseală”, ne-a declarat Marius Ţîrle.

Pentru sportivul de la Alien Cycling Zalău urmează la finalul acestei săptămâni o nouă competiţie, Imprezzio Global MTB Marathon Măguri-Răcătău.             

You may also like

Leave a Comment