Responsive Menu
Add more content here...


O maşină de poliţie a accidentat mortal un bărbat

by Mircea ARDELEAN
0 comment 87 views
A+A-
Reset

Evenimentul rutier s-a petrecut sâmbătă seara, pe Drumul Judeţean 108A, ce face legătura între Zalău şi Baia Mare

În această seară, undeva după ora 19.30, pe Drumul Judeţean 108A a avut loc un accident mortal, în care a fost implicată o autospecială de la IPJ Maramureş.

În timp ce rula pe raza localităţii Gârdani, o mașină de poliție a accidentat mortal un bărbat din sat. La volan se afla un tânăr în vârstă de 38 de ani, angajat al I.P.J. Maramureș.

Autospeciala de poliție rula pe direcţia Ulmeni, când a surprins un pieton în vârstă de 54 de ani, din localitatea Gârdani, care circula pe partea carosabilă, în același sens de mers. Poliţistul nu a mai putut evita tragedia, iar bărbatul a fost spulberat.

La faţa locului au ajuns echipaje de intervenţie de la ambulanţă, pompieri şi colegii de la poliţie. Din păcate, în ciuda efectuării manevrelor de resuscitare la fața locului, echipajul medical nu a mai putut face nimic, decât să declare decesul pietonului.

„Conducătorul autospecialei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Acesta a fost condus la spital, în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. Traficul rutier a fost dirijat alternativ pe un sens de mers. În continuare, se efectuează cercetări, pentru stabilirea stării de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, amenţionat IPJ Maramureş pentru colegii de la vasiledale.ro.

You may also like

Leave a Comment