Responsive Menu
Add more content here...


O mamă din Șimleu Silvaniei și-a reclamat fiul la poliție pentru că a făcut scandal în casa părintească

by Mircea ARDELEAN
0 comment 23 views
A+A-
Reset

Aflat sub influența băuturilor alcoolice, un bărbat de 48 de ani a mers la locuința mamei și a provocat un scandal, în urma căruia s-a procopsit cu o amendă, dar și cu un ordin de protecție provizoriu

Scandal la Șimleu Silvaniei, în care au fost implicați mama și fiul ei. Marți, 10 ianuarie, undeva după ora 11.00, un bărbat de 48 de ani s-a dus pe harță la locuința mamei sale. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, şimleuanul a făcut mare scandal la casa părintească, adresând injurii celei care i-a dat naştere pe acest pământ.

Aflată fără protecţie şi siguranţă, femeia nu a mai avut ce să facă decât să îşi reclame fiul la Poliţie. Ca urmare, un echipaj de intervenţie s-a deplasat la faţa locului, unde au identificat persoana reclamată.

Pentru scandalul provocat, bărbatul a fost sancționat contravențional de către oamenii legii, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Aceasta nu a fost totul. În urma celor constatate, polițiștii sălăjeni au întocmit formularul de evaluare a riscului și au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului.

You may also like

Leave a Comment