Responsive Menu
Add more content here...


O fetiţă din Cehu Silvaniei are nevoie de 1,5 milioane de dolari pentru a putea TRĂI! Părinţii cer DISPERAŢI sprijinul oamenilor cu suflet mare

by Eduard FARCAS
0 comment 30 views
A+A-
Reset

Lara are cinci anişori şi suferă de o boală cumplită. Pentru a putea câştiga bătălia cu LEUCEMIA, micuţa are nevoie de aproximativ 1,5 milioane de dolari, bani pe care familia speră să îi strângă de la oamenii cu suflet mare


Până de câteva zile, Lara era un copil ca oricare altul. Plin de energie, de viaţă, un copil minunat, aşa cum este descris de cei care îl cunosc. Din păcate, totul s-a ruinat la finele lunii mai. Pe 30 mai Lara a fost diagnosticată cu leucemie.

Totul a început cu cu o creștere a temperaturii corpului, aparent inofensivă. Tatăl ei, Tivadar Vass a dus-o pe micuţă la medicul de familie, dar in urma controlului medical nu au găsit anomalii, au suspectat doar că ar fi vroba de o viroză.

„Febra nu a vrut să dispară și au existat stări de oboseală si era foarte palidă, așa că am dus-o din nou la medic, de unde a fost trimisă direct la secția de urgență”, povesteşte mama micuţei.

Imediat după ce i s-a efectuat un test de sânge, Lara a fost internată la secţia de hematologie. A doua zi, s-au prelevat probele necesare și s-a elaborat un plan de tratament, s-a pus diagnosticul: cancer de sânge și măduvă osoasă (cancer al globulelor albe) – leucemie limfoblastică acută, sau ALL pentru celule B.

„Este o malignitate cauzată de sistemul hematopoietic. Formele imature, disfuncționale ale globulelor albe, proliferează, deplasând treptat celulele normale care formează sângele în măduva osoasă. Drept urmare, celulele sănătoase prezente în sânge dispar treptat și sunt înlocuite de celule anormale care, atunci când sunt eliberate din măduva osoasă, intră în fluxul sanguin și prezintă primele simptome ale leucemiei”, povesteşte mama Larei.

Mama acesteia mai povesteşte că Lara era într-o stare foarte proastă la vremea respectivă, avea nevoie de mai multe transfuzii de sânge și plasmă de sânge, antibiotice, în timp ce trebuia să continue hidratarea lichidului.

„Când se pune un asemenea diagnostic atât de grav parcă cerul cade peste noi, părinţii. Ştiam că ce se va întâmpla ulterior va fi iadul şi va trebui să trecem prin încercări. Nu este nimic mai rău decât să vezi un copil bolnav, mai ales când vine vorba de propriul copil! Nu ne-am putut prăbuși”, povesteşte mama Larei.

Lara mai are o surioară – Mira, iar cel mai important pentru ea acuma este să primească tratamentele necesare la timp. Familia face un apel disperat la toţi oamenii cu suflet mare să doneze deoarece suma pentru a acoperi tratamentul este uriaşă – aproximativ 1,5 milioane de dolari. Oamenii au început deja să se mobilizeze pe facebook şi să liciteze diferite obiecte ca banii să ajungă în conturile Larei.

Cei care vor să doneze o pot face şi în următoarele conturi bancare

RON: RO04RNCB0215006014090002
EUR: RO79RNCB0215006014090010
Beneficiar: Vancza Ioan(Bunic)
Banca: BCR
Adresa Bancii: Strada Trandafirilor nr.19, Oras/Zona:Cehu Silvaniei; Judet:Salaj
SWIFT/BIC Cod:

USD:Account#:10050006469346
Routing#:263182817
Suncoast Credit Union
Beneficiar: Tivadar Vass(Tata)
GoFundMe: https://www.gofundme.com/f/please-help-our-little-lara-beat…
PayPal: paypal.me/TivadarVass
Strangere fonduri Facebook: https://www.facebook.com/donate/954420788320567/1389077551283462/

You may also like

Leave a Comment