Responsive Menu
Add more content here...


O fetiță de doar 9 ani a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie

by Mihai POP
0 comment 14 views
A+A-
Reset

O fetiță de doar 9 ani a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie. Tânărul cu sânge rece a fost identificat și reținut de polițiști


O copilă de 9 ani, care se afla zilele trecute la joacă în parc, a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie. Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată şi reţinută de poliţişti.

La data de 18 august, ora 19:15, Poliția a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de către o femeie, din municipiul Zalău, cu privire la faptul că o persoană necunoscută, prin folosirea violenţei, i-a sustras unei fete de 9 ani telefonul pe care îl avea în mână. Fapta a fost comisă într-un parc din Zalău.

Verificările efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au dus miercuri, 19 august, la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei. Este vorba despre un tânăr de 22 de ani, din comuna Românaşi. Acesta a fost identificat la domicilu, iar telefonul a fost recuperat.

Cel în cauză a fost reţinut şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

You may also like

Leave a Comment