Responsive Menu
Add more content here...


O femeie din Sălaj a fost recompensată de Poliţia Britanică cu 20.000 de lire sterline

by Mihai POP
0 comment 22 views
A+A-
Reset

Tânăra din Gârcei a dat informaţii preţioase poliţiştilor britanici care au dus la capturarea soţului ei ce a comis o crimă oribilă în urmă cu şase ani în Anglia. Recent, criminalul a fost condamnat la închisoare pe viaţă


În 2013, comunitatea din Bosham era şocată de o crimă ce a avut loc în localitatea britanică. Mai exact, în noaptea de 29 spre 30 decembrie 2013, un tânăr de 27 de ani, cetăţean român a pătruns prin efracţie în locuinţa unei femei de 55 de ani, Valerie Graves (proprietara unei galerii de artă)  pe care a ucis-o cu sânge rece.

Anii au trecut, poliţiştii britanici au audiat peste 10.000 de persoane, însă, nu au reuşit să dea de urma făptaşului. Până la urmă, tocmai soţia criminalului a fost cea care l-a turnat Cristian Sabou, un tânăr în vârstă de 28 de ani, originar din localitatea Chilioara, comuna Coşeiu.

Femeia, originară din Gârceiu, comuna Crişeni, a luat legătura cu rudele victimei şi a ajutat Poliţia Britanică să-l captureze pe criminal.

După 6 ani de căutări, la data de 10 iulie, poliţiştii clujeni, în colaborare cu poliţiştii britanici, au reuşit să-l prindă pe criminal, după o percheziţie domiciliară la un apartament din Dej.

Pentru crima sa odioasă, Cristian Sabou a fost condamnat recent la închisoare pe viaţă.

În schimb, soţia lui a fost recompensată de Poliţia Britanică cu suma de 20.000 de lire sterline pentru informaţia preţioasă care a dus la capturarea criminalului.

Sursa foto: dej24.ro

You may also like

Leave a Comment