Responsive Menu
Add more content here...


O femeie din comuna Bănișor a fost agresată de soțul său băut. Bărbatul s-a ales cu dosar penal și i-a fost interzis să se apropie de soția sa

by Mihai POP
0 comment 22 views
A+A-
Reset

O femeie de 45 de ani, din comuna Bănișor, a fost bătută de soțul ei. Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar în urma unui conflict avut, a tăbărât peste femeie. Polițiștii i-au întocmit agresorului dosar penal pentru violență în familie și au emis un ordin de protecție


Marți, 15 august a.c., la ora 12.53, polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Crasna au fost sesizați în urma unui apel primit prin S.N.U.A.U. 112 de la o femeie de 45 de ani, din comuna Bănișor.

Aceasta, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul unor discuții în contradictoriu și a consumului de alcool, a fost agresată de către soțul său.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 47 de ani, din comuna Bănișor, față de care au emis un ordin de protecție provizoriu.

În cauză, polițiștii Secției nr.6 Poliție Rurală Crasna au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea unității de parchet competente.

You may also like

Leave a Comment