Responsive Menu
Add more content here...


O femeie a luat examenul de conducere după 960 de încercări. A primit cadou un automobil din partea Hyundai

by Mihai POP
0 comment 37 views
A+A-
Reset

O șoferiță din Coreea de Sud a făcut furori pe internet după ce a reușit să ia examenul de conducere la a 960-a încercare. Cha Sa-soon, o femeie în vârstă de 69 de ani, a cheltuit 12.500 de euro pentru a-și obține permisul. La finalul ultimului examen un celebru producător auto i-a făcut cadou o mașină


O femeie din Coreea de Sud a cheltuit 12.500 de euro pentru a obține permisul de conducere, reușind în cele din urmă abia după a 960-a încercare.

Povestea lui Cha Sa-soon nu este nouă, totul întâmplându-se, de fapt, în urmă cu aproximativ 15 ani. Femeia a ajuns însă din nou în centrul atenției, povestea acesteia fiind redistribuită de publicații din întreaga lume după ce a apărut în mediul online.

Din 2003 s-a chinuit să ia permisul de conducere

Această femeie a încercat pentru prima dată proba scrisă în aprilie 2005 și, după ce a picat-o pentru prima dată, a continuat să o susțină în fiecare zi, cinci zile pe săptămână, timp de trei ani – cu un total de 780 de încercări.

Ulterior, ea a început să susțină testul doar de două ori pe săptămână până când a trecut în sfârșit – înainte de a fi nevoită să treacă la proba practică.

Ea a trecut examenul de conducere după ce a încercat de 10 ori, adică a trecut prin 960 de examene în total înainte de a-și obține permisul.

Cu toate că femeia a fost perseverentă și nu a renunțat niciodată, internauții nu au fost la fel de binevoitori.

Unii au început să o critice pentru că a cheltuit atât de mulți bani și timp pentru a-și obține permisul, în timp ce alții au lăudat-o pentru perseverența și determinarea ei.

A primit cadou un automobil din partea Hyundai

Aventura asiaticei nu s-a terminat însă aici, pentru a obține permisul de conducere fiind nevoie și de susținerea unei probe practice.

Cha Sa-soon a trebuit să dea și această probă de mai multe ori până să aibă succes. „Când a obținut în sfârșit permisul, am ieșit cu toții să o aplaudăm și am îmbrățișat-o, oferindu-i flori”, a spus instructorul auto al femeii după ce aceasta a reușit să treacă cu succes proba practică.

Costul întregii aventuri s-a ridicat la aproximativ 12.500 de euro, potrivit publicațiilor din Coreea de Sud. Cha Sa-soon nu s-a gândit însă niciodată să renunțe, susținând că are nevoie de permis de conducere pentru a își putea administra de una singură afacerea sa în domeniul vânzărilor de legume.

Povestea femeii a ajuns în cele din urmă în toate publicațiile importante din Coreea de Sud și nu numai, Cha Sa-soon ajungând să fie admirată pentru perseverența și ambiția de care a dat dovadă. Mai mult decât atât, aceasta a fost și premiată, primind cadou un automobil în valoare de 13.000 de euro din partea Hyundai.

You may also like

Leave a Comment